D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)
Private companiesCoal Mining • D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)

Contactgegevens D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux): address, phone, fax, email, website, opening hours

D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Chêne 221; 4802; Verviers (Heusy), België

Telefoon (phone): 087 22 41 34 (+32-087 22 41 34) 087 22 41 34 (+32-087 22 41 34)

Fax (fax): 087 22 80 49 (+32-087 22 80 49) 087 22 80 49 (+32-087 22 80 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)
Products information D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)

BTW identificatienummer (tax): BE08874176025
Ondernemingsnummer: 2429321289
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wool - Whol. and brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)
(Get full report from official database of BE for D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux))

Aanvulling soorten activiteiten voor D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)
Addition kinds of activities for D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)

22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
23290301. Honkbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Baseball uniforms: men's, youths', and boys'
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
59620200. Drank automaten | Beverage vending machines

Werken bij D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux). Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • HUISHOUDHULP VOOR SCHELLEBELLE (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving van Schellebelle.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) in sociale netwerken
Look for responds of D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux). Laat een reactie achter voor D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux). D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux). Leave a respond for D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux). D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) op de google maps. Adres en contacten D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)
Location of D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) on the google maps. Address and contacts of D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux)

Andere gerelateerde bedrijven als come D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux): FLAARSREC NV | BIJ IGNACE | Overlease SA | QUICKLY GLASS | Socialistische Mutualiteiten

Other related companies as D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux): FLAARSREC NV | BIJ IGNACE | Overlease SA | QUICKLY GLASS | Socialistische Mutualiteiten

D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08874176025. Het bedrijf D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) bevindt zich op het adres: Avenue du Chêne 221; 4802; Verviers (Heusy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wool - Whol. and brokers. Producten gemaakt in D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), openstaande posities, locatie van D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) op de kaart.

D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), company assigned to the tax number BE08874176025. The company D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) is located at the address: Avenue du Chêne 221; 4802; Verviers (Heusy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wool - Whol. and brokers. Products created in D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) were not found.
The main activity of D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) is not available. You also can look at reviews of D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), open positions, location of D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.B.C. sa (Anct. Defour Blandiaux), employees, financial statistics.