WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA

Contactgegevens WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverh. Begijnenmeers 44 1770 Liedekerke, België

Telefoon (phone): 32.53 66 77 55 32.53 66 77 55

Fax (fax): 32.53 66 74 71 32.53 66 74 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA
Products information WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09955230712
Ondernemingsnummer: 5865844726
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Veneers

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA
(Get full report from official database of BE for WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA
Addition kinds of activities for WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
593299. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below

Werken bij WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Service engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA. Laat een reactie achter voor WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA. WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA. Leave a respond for WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA. WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA op de google maps. Adres en contacten WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA
Location of WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA on the google maps. Address and contacts of WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA: INSTITUUT TIFFANY'S | Edward | DE WEERDT | Gossuin-Winant SPRL | Jacobs

Other related companies as WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA: INSTITUUT TIFFANY'S | Edward | DE WEERDT | Gossuin-Winant SPRL | Jacobs

WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09955230712. Het bedrijf WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA bevindt zich op het adres: Nijverh. Begijnenmeers 44 1770 Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Veneers.
De hoofdactiviteit van WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, openstaande posities, locatie van WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA op de kaart.

WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, company assigned to the tax number BE09955230712. The company WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA is located at the address: Nijverh. Begijnenmeers 44 1770 Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Veneers.
The main activity of WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA is not available. You also can look at reviews of WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, open positions, location of WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOOD TRANSFORM. & TECHN. BVBA, employees, financial statistics.