Gossuin-Winant SPRL

Contactgegevens Gossuin-Winant SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gossuin-Winant SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gossuin-Winant SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Herchies 150; 7331; Mons (Baudour), België

Telefoon (phone): 065 64 21 20 (+32-065 64 21 20) 065 64 21 20 (+32-065 64 21 20)

Fax (fax): 065 64 21 20; 065 61 21 20 (+32-065 64 21 20; 065 61 21 20) 065 64 21 20; 065 61 21 20 (+32-065 64 21 20; 065 61 21 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gossuin-Winant SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gossuin-Winant SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gossuin-Winant SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gossuin-Winant SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gossuin-Winant SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gossuin-Winant SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gossuin-Winant SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gossuin-Winant SPRL
Products information Gossuin-Winant SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03178588867
Ondernemingsnummer: 4651580810
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Hardware - Retail

Product categorie (product category): Stoves - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gossuin-Winant SPRL
(Get full report from official database of BE for Gossuin-Winant SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gossuin-Winant SPRL
Addition kinds of activities for Gossuin-Winant SPRL

07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
79991602. Rafting tours | Rafting tours
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij Gossuin-Winant SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gossuin-Winant SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gossuin-Winant SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gossuin-Winant SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

Zoek naar antwoorden van Gossuin-Winant SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Gossuin-Winant SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gossuin-Winant SPRL. Laat een reactie achter voor Gossuin-Winant SPRL. Gossuin-Winant SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gossuin-Winant SPRL. Leave a respond for Gossuin-Winant SPRL. Gossuin-Winant SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gossuin-Winant SPRL op de google maps. Adres en contacten Gossuin-Winant SPRL
Location of Gossuin-Winant SPRL on the google maps. Address and contacts of Gossuin-Winant SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gossuin-Winant SPRL Gossuin-Winant SPRL: LE RELAIS DU P?CHEUR | MARIO VAN NESTE | Ifergan | VERRYCKEN ERIC | VAN DER WEE

Other related companies as Gossuin-Winant SPRL: LE RELAIS DU P?CHEUR | MARIO VAN NESTE | Ifergan | VERRYCKEN ERIC | VAN DER WEE

Gossuin-Winant SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gossuin-Winant SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03178588867. Het bedrijf Gossuin-Winant SPRL bevindt zich op het adres: Rue d'Herchies 150; 7331; Mons (Baudour). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stoves - Retail and Repair. Lijst met producten zijn Hardware - Retail.
De hoofdactiviteit van Gossuin-Winant SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gossuin-Winant SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gossuin-Winant SPRL, openstaande posities, locatie van Gossuin-Winant SPRL op de kaart.

Gossuin-Winant SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gossuin-Winant SPRL, company assigned to the tax number BE03178588867. The company Gossuin-Winant SPRL is located at the address: Rue d'Herchies 150; 7331; Mons (Baudour). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stoves - Retail and Repair. List of products are Hardware - Retail.
The main activity of Gossuin-Winant SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gossuin-Winant SPRL is not available. You also can look at reviews of Gossuin-Winant SPRL, open positions, location of Gossuin-Winant SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gossuin-Winant SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gossuin-Winant SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gossuin-Winant SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gossuin-Winant SPRL, employees, financial statistics.