VAN MECHGELEN PIETER BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VAN MECHGELEN PIETER BVBA
Private companiesMetal Mining • VAN MECHGELEN PIETER BVBA

Contactgegevens VAN MECHGELEN PIETER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MECHGELEN PIETER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MECHGELEN PIETER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wampenberg 72 2370 Arendonk, België

Telefoon (phone): 32.14 68 92 90 32.14 68 92 90

Fax (fax): 32.14 67 14 57 32.14 67 14 57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MECHGELEN PIETER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MECHGELEN PIETER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MECHGELEN PIETER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MECHGELEN PIETER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MECHGELEN PIETER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MECHGELEN PIETER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MECHGELEN PIETER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MECHGELEN PIETER BVBA
Products information VAN MECHGELEN PIETER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07789825439
Ondernemingsnummer: 7378662109
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Timber

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MECHGELEN PIETER BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN MECHGELEN PIETER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MECHGELEN PIETER BVBA
Addition kinds of activities for VAN MECHGELEN PIETER BVBA

6159. Diversen zakelijk krediet | Miscellaneous business credit
362900. Elektrische industriële apparaten, niet inbegrepen | Electrical industrial apparatus, nec
873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
31440000. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
38240105. Vloeistofmeters, n.v. | Liquid meters, nec
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation

Werken bij VAN MECHGELEN PIETER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MECHGELEN PIETER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MECHGELEN PIETER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MECHGELEN PIETER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

Zoek naar antwoorden van VAN MECHGELEN PIETER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN MECHGELEN PIETER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MECHGELEN PIETER BVBA. Laat een reactie achter voor VAN MECHGELEN PIETER BVBA. VAN MECHGELEN PIETER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MECHGELEN PIETER BVBA. Leave a respond for VAN MECHGELEN PIETER BVBA. VAN MECHGELEN PIETER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MECHGELEN PIETER BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN MECHGELEN PIETER BVBA
Location of VAN MECHGELEN PIETER BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN MECHGELEN PIETER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MECHGELEN PIETER BVBA VAN MECHGELEN PIETER BVBA: Dessomme T | GEREEDSCHAPPEN LUC NV | Bogar | MAISON PAPYRUS | De Maesschalck M

Other related companies as VAN MECHGELEN PIETER BVBA: Dessomme T | GEREEDSCHAPPEN LUC NV | Bogar | MAISON PAPYRUS | De Maesschalck M

VAN MECHGELEN PIETER BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MECHGELEN PIETER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07789825439. Het bedrijf VAN MECHGELEN PIETER BVBA bevindt zich op het adres: Wampenberg 72 2370 Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Timber.
De hoofdactiviteit van VAN MECHGELEN PIETER BVBA is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MECHGELEN PIETER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MECHGELEN PIETER BVBA, openstaande posities, locatie van VAN MECHGELEN PIETER BVBA op de kaart.

VAN MECHGELEN PIETER BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MECHGELEN PIETER BVBA, company assigned to the tax number BE07789825439. The company VAN MECHGELEN PIETER BVBA is located at the address: Wampenberg 72 2370 Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Timber.
The main activity of VAN MECHGELEN PIETER BVBA is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MECHGELEN PIETER BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN MECHGELEN PIETER BVBA, open positions, location of VAN MECHGELEN PIETER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MECHGELEN PIETER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MECHGELEN PIETER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MECHGELEN PIETER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MECHGELEN PIETER BVBA, employees, financial statistics.