LES MAGASINS DECOUX SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LES MAGASINS DECOUX SA
Private companiesWater Transportation • LES MAGASINS DECOUX SA

Contactgegevens LES MAGASINS DECOUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES MAGASINS DECOUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES MAGASINS DECOUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Monument 69 1340 Ottignies, België

Telefoon (phone): 32.10 41 30 06 32.10 41 30 06

Fax (fax): 32.10 41 05 35 32.10 41 05 35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES MAGASINS DECOUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES MAGASINS DECOUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES MAGASINS DECOUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES MAGASINS DECOUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES MAGASINS DECOUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES MAGASINS DECOUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES MAGASINS DECOUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES MAGASINS DECOUX SA
Products information LES MAGASINS DECOUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE02358184814
Ondernemingsnummer: 3282958984
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Wood - sawn and treated^^Wood,undressed

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES MAGASINS DECOUX SA
(Get full report from official database of BE for LES MAGASINS DECOUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES MAGASINS DECOUX SA
Addition kinds of activities for LES MAGASINS DECOUX SA

581301. Bars en lounges | Bars and lounges
08119904. Boomboerderij | Tree farm
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
38210201. Worktables, laboratorium | Worktables, laboratory
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij LES MAGASINS DECOUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES MAGASINS DECOUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES MAGASINS DECOUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES MAGASINS DECOUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

Zoek naar antwoorden van LES MAGASINS DECOUX SA in sociale netwerken
Look for responds of LES MAGASINS DECOUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES MAGASINS DECOUX SA. Laat een reactie achter voor LES MAGASINS DECOUX SA. LES MAGASINS DECOUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES MAGASINS DECOUX SA. Leave a respond for LES MAGASINS DECOUX SA. LES MAGASINS DECOUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES MAGASINS DECOUX SA op de google maps. Adres en contacten LES MAGASINS DECOUX SA
Location of LES MAGASINS DECOUX SA on the google maps. Address and contacts of LES MAGASINS DECOUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES MAGASINS DECOUX SA LES MAGASINS DECOUX SA: DYCK JONNY | WALTER DAMEN | JEAN BASTIN | RAFAEL DEPRINCE | FE. BEAU SITE

Other related companies as LES MAGASINS DECOUX SA: DYCK JONNY | WALTER DAMEN | JEAN BASTIN | RAFAEL DEPRINCE | FE. BEAU SITE

LES MAGASINS DECOUX SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES MAGASINS DECOUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02358184814. Het bedrijf LES MAGASINS DECOUX SA bevindt zich op het adres: Rue Du Monument 69 1340 Ottignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Wood - sawn and treated^^Wood,undressed.
De hoofdactiviteit van LES MAGASINS DECOUX SA is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES MAGASINS DECOUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES MAGASINS DECOUX SA, openstaande posities, locatie van LES MAGASINS DECOUX SA op de kaart.

LES MAGASINS DECOUX SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES MAGASINS DECOUX SA, company assigned to the tax number BE02358184814. The company LES MAGASINS DECOUX SA is located at the address: Rue Du Monument 69 1340 Ottignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Wood - sawn and treated^^Wood,undressed.
The main activity of LES MAGASINS DECOUX SA is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES MAGASINS DECOUX SA is not available. You also can look at reviews of LES MAGASINS DECOUX SA, open positions, location of LES MAGASINS DECOUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES MAGASINS DECOUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES MAGASINS DECOUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES MAGASINS DECOUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES MAGASINS DECOUX SA, employees, financial statistics.