INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE

Contactgegevens INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pl De Paturage 41 7340 Colfontaine, België

Telefoon (phone): 32.65 67 41 19 32.65 67 41 19

Fax (fax): 32.65 66 27 04 32.65 66 27 04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE
Products information INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE

BTW identificatienummer (tax): BE01228790283
Ondernemingsnummer: 2839111328
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Wood - semi-finished products

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE
(Get full report from official database of BE for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE
Addition kinds of activities for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE

4971. Irrigatie systemen | Irrigation systems
231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
22620303. Teaseling: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Teaseling: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
33399909. Iridium-raffinage (primair) | Iridium refining (primary)
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
73890309. Trade show arrangement | Trade show arrangement

Werken bij INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

Zoek naar antwoorden van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE in sociale netwerken
Look for responds of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE. Laat een reactie achter voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE. INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE. Leave a respond for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE. INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE op de google maps. Adres en contacten INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE
Location of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE on the google maps. Address and contacts of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE: RESTAURANT LE BEAU RIVAGE | De Leyn M | MARCEL NAUWELAERTS | Goderniaux Garage SPRL | DIRK DE PRAETERE

Other related companies as INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE: RESTAURANT LE BEAU RIVAGE | De Leyn M | MARCEL NAUWELAERTS | Goderniaux Garage SPRL | DIRK DE PRAETERE

INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01228790283. Het bedrijf INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE bevindt zich op het adres: Pl De Paturage 41 7340 Colfontaine. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Wood - semi-finished products.
De hoofdactiviteit van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, openstaande posities, locatie van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE op de kaart.

INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, company assigned to the tax number BE01228790283. The company INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE is located at the address: Pl De Paturage 41 7340 Colfontaine. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Wood - semi-finished products.
The main activity of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE is not available. You also can look at reviews of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, open positions, location of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIAL DU BORINAGE, employees, financial statistics.