HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA
Private companiesCommunications • HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA

Contactgegevens HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudenaardsesteenweg 5 9420 Erpe, België

Telefoon (phone): 32.53 80 38 79 32.53 80 38 79

Fax (fax): 32.53 80 74 29 32.53 80 74 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA
Products information HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06931243896
Ondernemingsnummer: 9396301269
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Panels,veneered and plywood

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA
(Get full report from official database of BE for HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA
Addition kinds of activities for HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA

281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
413100. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
899910. Persoonlijke diensten | Personal services
37329900. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
57369904. Bladmuziek | Sheet music

Werken bij HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA. Laat een reactie achter voor HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA. HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA. Leave a respond for HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA. HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA op de google maps. Adres en contacten HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA
Location of HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA on the google maps. Address and contacts of HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA: KAPI SA | MITRA ENERGY & INFRASTRUCTURE | Snick | B'Art Deco | Dekelver F

Other related companies as HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA: KAPI SA | MITRA ENERGY & INFRASTRUCTURE | Snick | B'Art Deco | Dekelver F

HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931243896. Het bedrijf HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA bevindt zich op het adres: Oudenaardsesteenweg 5 9420 Erpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Panels,veneered and plywood.
De hoofdactiviteit van HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, openstaande posities, locatie van HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA op de kaart.

HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, company assigned to the tax number BE06931243896. The company HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA is located at the address: Oudenaardsesteenweg 5 9420 Erpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 670,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Panels,veneered and plywood.
The main activity of HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA is not available. You also can look at reviews of HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, open positions, location of HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHANDEL DHAESELEER BVBA, employees, financial statistics.