HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV
Private companiesCoal Mining • HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV

Contactgegevens HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidslaan 3 9990 Maldegem, België

Telefoon (phone): 32.50 71 27 60 32.50 71 27 60

Fax (fax): 32.50 71 72 39 32.50 71 72 39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV
Products information HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07789825439
Ondernemingsnummer: 7378662109
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Wood - sawn and treated

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV
(Get full report from official database of BE for HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV
Addition kinds of activities for HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV

13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
31990304. Razor strops | Razor strops
37130203. Drankwagenlichamen | Beverage truck bodies
42120101. Diervervoer | Animal transport
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Afspraakplanners te Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: TelSmart

    Type: Werfreserve

    Als afspraakplanner kan je uw talenten ontplooien in agendabeheer : je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in ( coldcalling + referenties + bestaande klanten ) databasebeheer : je update de gegevens in de CRM

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV in sociale netwerken
Look for responds of HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV. Laat een reactie achter voor HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV. HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV. Leave a respond for HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV. HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV op de google maps. Adres en contacten HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV
Location of HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV on the google maps. Address and contacts of HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV: Demeyere Elektro | CARROSSERIE WUYTS | ATH?N?E ROYAL | B. DE BRUCKER | CITILIFE SA

Other related companies as HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV: Demeyere Elektro | CARROSSERIE WUYTS | ATH?N?E ROYAL | B. DE BRUCKER | CITILIFE SA

HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07789825439. Het bedrijf HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 3 9990 Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Wood - sawn and treated.
De hoofdactiviteit van HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, openstaande posities, locatie van HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV op de kaart.

HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, company assigned to the tax number BE07789825439. The company HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV is located at the address: Nijverheidslaan 3 9990 Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Wood - sawn and treated.
The main activity of HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV is not available. You also can look at reviews of HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, open positions, location of HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV, employees, financial statistics.