HOUTBUIGERIJ G DESMET NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • HOUTBUIGERIJ G DESMET NV
Private companiesForestry • HOUTBUIGERIJ G DESMET NV

Contactgegevens HOUTBUIGERIJ G DESMET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTBUIGERIJ G DESMET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTBUIGERIJ G DESMET NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstr 7 8930 Menen, België

Telefoon (phone): 32.56 52 17 70 32.56 52 17 70

Fax (fax): 32.56 51 79 71 32.56 51 79 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTBUIGERIJ G DESMET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTBUIGERIJ G DESMET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTBUIGERIJ G DESMET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTBUIGERIJ G DESMET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTBUIGERIJ G DESMET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTBUIGERIJ G DESMET NV
Products information HOUTBUIGERIJ G DESMET NV

BTW identificatienummer (tax): BE01228790283
Ondernemingsnummer: 2839111328
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Wood - semi-finished products

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTBUIGERIJ G DESMET NV
(Get full report from official database of BE for HOUTBUIGERIJ G DESMET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTBUIGERIJ G DESMET NV
Addition kinds of activities for HOUTBUIGERIJ G DESMET NV

356702. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
28610105. Naaldhoutdestillaten, nec | Softwood distillates, nec
32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
63710100. pensioenen | Pensions
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation
80510000. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities

Werken bij HOUTBUIGERIJ G DESMET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTBUIGERIJ G DESMET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTBUIGERIJ G DESMET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTBUIGERIJ G DESMET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van HOUTBUIGERIJ G DESMET NV in sociale netwerken
Look for responds of HOUTBUIGERIJ G DESMET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTBUIGERIJ G DESMET NV. Laat een reactie achter voor HOUTBUIGERIJ G DESMET NV. HOUTBUIGERIJ G DESMET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTBUIGERIJ G DESMET NV. Leave a respond for HOUTBUIGERIJ G DESMET NV. HOUTBUIGERIJ G DESMET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTBUIGERIJ G DESMET NV op de google maps. Adres en contacten HOUTBUIGERIJ G DESMET NV
Location of HOUTBUIGERIJ G DESMET NV on the google maps. Address and contacts of HOUTBUIGERIJ G DESMET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTBUIGERIJ G DESMET NV HOUTBUIGERIJ G DESMET NV: Hupperetz Services SA | IMMOBILIERE BELGO SUISSE | De Neve H | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | Vanharen M

Other related companies as HOUTBUIGERIJ G DESMET NV: Hupperetz Services SA | IMMOBILIERE BELGO SUISSE | De Neve H | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | Vanharen M

HOUTBUIGERIJ G DESMET NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01228790283. Het bedrijf HOUTBUIGERIJ G DESMET NV bevindt zich op het adres: Veldstr 7 8930 Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Wood - semi-finished products.
De hoofdactiviteit van HOUTBUIGERIJ G DESMET NV is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTBUIGERIJ G DESMET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, openstaande posities, locatie van HOUTBUIGERIJ G DESMET NV op de kaart.

HOUTBUIGERIJ G DESMET NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, company assigned to the tax number BE01228790283. The company HOUTBUIGERIJ G DESMET NV is located at the address: Veldstr 7 8930 Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Wood - semi-finished products.
The main activity of HOUTBUIGERIJ G DESMET NV is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTBUIGERIJ G DESMET NV is not available. You also can look at reviews of HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, open positions, location of HOUTBUIGERIJ G DESMET NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTBUIGERIJ G DESMET NV, employees, financial statistics.