HELDRIMO NV

Contactgegevens HELDRIMO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELDRIMO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELDRIMO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostmalsebaan 3 2275 Wechelderzande, België

Telefoon (phone): 32.33 09 14 50 32.33 09 14 50

Fax (fax): 32.33 11 67 25 32.33 11 67 25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELDRIMO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELDRIMO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELDRIMO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELDRIMO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELDRIMO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELDRIMO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELDRIMO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELDRIMO NV
Products information HELDRIMO NV

BTW identificatienummer (tax): BE09955230712
Ondernemingsnummer: 5865844726
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Wood - sawn and treated

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELDRIMO NV
(Get full report from official database of BE for HELDRIMO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELDRIMO NV
Addition kinds of activities for HELDRIMO NV

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
013200. Tabak | Tobacco
346500. Automotive stampings | Automotive stampings
351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
31110503. Skirtleer | Skirting leather
33219905. Manhole covers, metal | Manhole covers, metal

Werken bij HELDRIMO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELDRIMO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELDRIMO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELDRIMO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

Zoek naar antwoorden van HELDRIMO NV in sociale netwerken
Look for responds of HELDRIMO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELDRIMO NV. Laat een reactie achter voor HELDRIMO NV. HELDRIMO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELDRIMO NV. Leave a respond for HELDRIMO NV. HELDRIMO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELDRIMO NV op de google maps. Adres en contacten HELDRIMO NV
Location of HELDRIMO NV on the google maps. Address and contacts of HELDRIMO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HELDRIMO NV HELDRIMO NV: GEO VAN NIEUWENHOVE | Dessein J | Laser Power Europe NV | PETER ROOSEN | Dupont A

Other related companies as HELDRIMO NV: GEO VAN NIEUWENHOVE | Dessein J | Laser Power Europe NV | PETER ROOSEN | Dupont A

HELDRIMO NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELDRIMO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09955230712. Het bedrijf HELDRIMO NV bevindt zich op het adres: Oostmalsebaan 3 2275 Wechelderzande. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Wood - sawn and treated.
De hoofdactiviteit van HELDRIMO NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELDRIMO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELDRIMO NV, openstaande posities, locatie van HELDRIMO NV op de kaart.

HELDRIMO NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELDRIMO NV, company assigned to the tax number BE09955230712. The company HELDRIMO NV is located at the address: Oostmalsebaan 3 2275 Wechelderzande. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Wood - sawn and treated.
The main activity of HELDRIMO NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HELDRIMO NV is not available. You also can look at reviews of HELDRIMO NV, open positions, location of HELDRIMO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELDRIMO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELDRIMO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELDRIMO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELDRIMO NV, employees, financial statistics.