MARECHAL MARCEL ETS

Contactgegevens MARECHAL MARCEL ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARECHAL MARCEL ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARECHAL MARCEL ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin Maron 3; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 43 52 (+32-087 77 43 52) 087 77 43 52 (+32-087 77 43 52)

Fax (fax): 087 77 43 52; 087 77 51 67 (+32-087 77 43 52; 087 77 51 67) 087 77 43 52; 087 77 51 67 (+32-087 77 43 52; 087 77 51 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARECHAL MARCEL ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARECHAL MARCEL ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARECHAL MARCEL ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARECHAL MARCEL ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARECHAL MARCEL ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARECHAL MARCEL ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARECHAL MARCEL ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARECHAL MARCEL ETS
Products information MARECHAL MARCEL ETS

BTW identificatienummer (tax): BE06624176025
Ondernemingsnummer: 9179321289
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MARECHAL MARCEL ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woodworking machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARECHAL MARCEL ETS
(Get full report from official database of BE for MARECHAL MARCEL ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARECHAL MARCEL ETS
Addition kinds of activities for MARECHAL MARCEL ETS

754200. wasstraten | Carwashes
09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
28999916. Kleurstoffen en tinten, huishoudens | Dyes and tints, household
28999931. Metaalbehandelende verbindingen | Metal treating compounds
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding

Werken bij MARECHAL MARCEL ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARECHAL MARCEL ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARECHAL MARCEL ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARECHAL MARCEL ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

Zoek naar antwoorden van MARECHAL MARCEL ETS in sociale netwerken
Look for responds of MARECHAL MARCEL ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARECHAL MARCEL ETS. Laat een reactie achter voor MARECHAL MARCEL ETS. MARECHAL MARCEL ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARECHAL MARCEL ETS. Leave a respond for MARECHAL MARCEL ETS. MARECHAL MARCEL ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARECHAL MARCEL ETS op de google maps. Adres en contacten MARECHAL MARCEL ETS
Location of MARECHAL MARCEL ETS on the google maps. Address and contacts of MARECHAL MARCEL ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARECHAL MARCEL ETS MARECHAL MARCEL ETS: DANIEL HUYGHE | BRICO | Bekx Peter Interieurbouw BVBA | Arrosoir (L') | EXACT

Other related companies as MARECHAL MARCEL ETS: DANIEL HUYGHE | BRICO | Bekx Peter Interieurbouw BVBA | Arrosoir (L') | EXACT

MARECHAL MARCEL ETS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARECHAL MARCEL ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06624176025. Het bedrijf MARECHAL MARCEL ETS bevindt zich op het adres: Chemin Maron 3; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woodworking machinery and equipment. Producten gemaakt in MARECHAL MARCEL ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARECHAL MARCEL ETS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARECHAL MARCEL ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARECHAL MARCEL ETS, openstaande posities, locatie van MARECHAL MARCEL ETS op de kaart.

MARECHAL MARCEL ETS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARECHAL MARCEL ETS, company assigned to the tax number BE06624176025. The company MARECHAL MARCEL ETS is located at the address: Chemin Maron 3; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woodworking machinery and equipment. Products created in MARECHAL MARCEL ETS were not found.
The main activity of MARECHAL MARCEL ETS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARECHAL MARCEL ETS is not available. You also can look at reviews of MARECHAL MARCEL ETS, open positions, location of MARECHAL MARCEL ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARECHAL MARCEL ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARECHAL MARCEL ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARECHAL MARCEL ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARECHAL MARCEL ETS, employees, financial statistics.