Maes Jan Madia

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Maes Jan Madia

Contactgegevens Maes Jan Madia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Jan Madia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Jan Madia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 12; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 35 38 01 (+32-056 35 38 01) 056 35 38 01 (+32-056 35 38 01)

Fax (fax): 056 35 42 48 (+32-056 35 42 48) 056 35 42 48 (+32-056 35 42 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Jan Madia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Jan Madia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Jan Madia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Jan Madia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Jan Madia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Jan Madia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Jan Madia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Jan Madia
Products information Maes Jan Madia

BTW identificatienummer (tax): BE06782104492
Ondernemingsnummer: 4106658935
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 639,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Sharpening service

Product categorie (product category): Woodworking machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Jan Madia
(Get full report from official database of BE for Maes Jan Madia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Jan Madia
Addition kinds of activities for Maes Jan Madia

514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
35790107. Mailing machines | Mailing machines
39490302. Oefencycli | Exercising cycles
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear

Werken bij Maes Jan Madia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Jan Madia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Jan Madia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Jan Madia. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van Maes Jan Madia in sociale netwerken
Look for responds of Maes Jan Madia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Jan Madia. Laat een reactie achter voor Maes Jan Madia. Maes Jan Madia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Jan Madia. Leave a respond for Maes Jan Madia. Maes Jan Madia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Jan Madia op de google maps. Adres en contacten Maes Jan Madia
Location of Maes Jan Madia on the google maps. Address and contacts of Maes Jan Madia

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Jan Madia Maes Jan Madia: Villanueva J | CARWASH 42 | GARAGE TUTELAARS | A.M.H. SERVICES | Hendrickx Marc

Other related companies as Maes Jan Madia: Villanueva J | CARWASH 42 | GARAGE TUTELAARS | A.M.H. SERVICES | Hendrickx Marc

Maes Jan Madia is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Jan Madia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06782104492. Het bedrijf Maes Jan Madia bevindt zich op het adres: Industrielaan 12; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 639,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woodworking machinery and equipment. Lijst met producten zijn Sharpening service.
De hoofdactiviteit van Maes Jan Madia is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Jan Madia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Jan Madia, openstaande posities, locatie van Maes Jan Madia op de kaart.

Maes Jan Madia is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maes Jan Madia, company assigned to the tax number BE06782104492. The company Maes Jan Madia is located at the address: Industrielaan 12; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 639,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woodworking machinery and equipment. List of products are Sharpening service.
The main activity of Maes Jan Madia is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Jan Madia is not available. You also can look at reviews of Maes Jan Madia, open positions, location of Maes Jan Madia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Jan Madia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Jan Madia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Jan Madia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Jan Madia, employees, financial statistics.