AMAX-TENDOTOOLS

Contactgegevens AMAX-TENDOTOOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMAX-TENDOTOOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMAX-TENDOTOOLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Colonel Van Gele 97; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 735 70 64; 0475 49 18 84; 0477 97 15 19 (+32-02 735 70 64; 0475 49 18 84; 0477 97 15 19) 02 735 70 64; 0475 49 18 84; 0477 97 15 19 (+32-02 735 70 64; 0475 49 18 84; 0477 97 15 19)

Fax (fax): +32 (81) 135-69-99 +32 (81) 135-69-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMAX-TENDOTOOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMAX-TENDOTOOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMAX-TENDOTOOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMAX-TENDOTOOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMAX-TENDOTOOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMAX-TENDOTOOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMAX-TENDOTOOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMAX-TENDOTOOLS
Products information AMAX-TENDOTOOLS

BTW identificatienummer (tax): BE03616943359
Ondernemingsnummer: 5331634521
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in AMAX-TENDOTOOLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woodworking machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMAX-TENDOTOOLS
(Get full report from official database of BE for AMAX-TENDOTOOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMAX-TENDOTOOLS
Addition kinds of activities for AMAX-TENDOTOOLS

355399. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
28920201. Amatolen (explosief) | Amatols (explosive)
34919909. Kleppen, nucleair | Valves, nuclear
72310000. Schoonheidswinkels | Beauty shops
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate
76410000. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair

Werken bij AMAX-TENDOTOOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMAX-TENDOTOOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMAX-TENDOTOOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMAX-TENDOTOOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

Zoek naar antwoorden van AMAX-TENDOTOOLS in sociale netwerken
Look for responds of AMAX-TENDOTOOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMAX-TENDOTOOLS. Laat een reactie achter voor AMAX-TENDOTOOLS. AMAX-TENDOTOOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMAX-TENDOTOOLS. Leave a respond for AMAX-TENDOTOOLS. AMAX-TENDOTOOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMAX-TENDOTOOLS op de google maps. Adres en contacten AMAX-TENDOTOOLS
Location of AMAX-TENDOTOOLS on the google maps. Address and contacts of AMAX-TENDOTOOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come AMAX-TENDOTOOLS AMAX-TENDOTOOLS: CENTRE D'HYDROBIO-PH?LIE ET D' HYDROTH?RAPIE | Naert C | COMMUNAUT? ACTION SOCIALE | Judicq A (D.O.) | Jus d'Orange

Other related companies as AMAX-TENDOTOOLS: CENTRE D'HYDROBIO-PH?LIE ET D' HYDROTH?RAPIE | Naert C | COMMUNAUT? ACTION SOCIALE | Judicq A (D.O.) | Jus d'Orange

AMAX-TENDOTOOLS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMAX-TENDOTOOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03616943359. Het bedrijf AMAX-TENDOTOOLS bevindt zich op het adres: Rue Colonel Van Gele 97; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woodworking machinery and equipment. Producten gemaakt in AMAX-TENDOTOOLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMAX-TENDOTOOLS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMAX-TENDOTOOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMAX-TENDOTOOLS, openstaande posities, locatie van AMAX-TENDOTOOLS op de kaart.

AMAX-TENDOTOOLS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMAX-TENDOTOOLS, company assigned to the tax number BE03616943359. The company AMAX-TENDOTOOLS is located at the address: Rue Colonel Van Gele 97; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woodworking machinery and equipment. Products created in AMAX-TENDOTOOLS were not found.
The main activity of AMAX-TENDOTOOLS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMAX-TENDOTOOLS is not available. You also can look at reviews of AMAX-TENDOTOOLS, open positions, location of AMAX-TENDOTOOLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMAX-TENDOTOOLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMAX-TENDOTOOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMAX-TENDOTOOLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMAX-TENDOTOOLS, employees, financial statistics.