Delouvroy NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Delouvroy NV
Private companiesForestry • Delouvroy NV

Contactgegevens Delouvroy NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delouvroy NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delouvroy NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard des Anglais 10; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 21 29 30 (+32-055 21 29 30) 055 21 29 30 (+32-055 21 29 30)

Fax (fax): 055 21 95 13 (+32-055 21 95 13) 055 21 95 13 (+32-055 21 95 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delouvroy NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delouvroy NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delouvroy NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delouvroy NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delouvroy NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delouvroy NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delouvroy NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delouvroy NV
Products information Delouvroy NV

BTW identificatienummer (tax): BE09836578369
Ondernemingsnummer: 1756958007
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 548,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Timber

Product categorie (product category): Wood preservation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delouvroy NV
(Get full report from official database of BE for Delouvroy NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delouvroy NV
Addition kinds of activities for Delouvroy NV

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
34460107. Railings, bannisters, wachten, enz.: Gemaakt van metalen pijp | Railings, bannisters, guards, etc: made from metal pipe
34630201. Missile smeedstukken, nonferrous | Missile forgings, nonferrous
36410000. Elektrische lampen | Electric lamps
38230301. Flow instrumenten, industriële proces type | Flow instruments, industrial process type
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
83220500. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services

Werken bij Delouvroy NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delouvroy NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delouvroy NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delouvroy NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van Delouvroy NV in sociale netwerken
Look for responds of Delouvroy NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delouvroy NV. Laat een reactie achter voor Delouvroy NV. Delouvroy NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delouvroy NV. Leave a respond for Delouvroy NV. Delouvroy NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delouvroy NV op de google maps. Adres en contacten Delouvroy NV
Location of Delouvroy NV on the google maps. Address and contacts of Delouvroy NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Delouvroy NV Delouvroy NV: Wouters F | Leukemans Bouwonderneming NV | LA CLINIQUE DE L?AUTOMOBILE | ERKOS | COLLARD CONFORT

Other related companies as Delouvroy NV: Wouters F | Leukemans Bouwonderneming NV | LA CLINIQUE DE L?AUTOMOBILE | ERKOS | COLLARD CONFORT

Delouvroy NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delouvroy NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09836578369. Het bedrijf Delouvroy NV bevindt zich op het adres: Boulevard des Anglais 10; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 548,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood preservation. Lijst met producten zijn Timber.
De hoofdactiviteit van Delouvroy NV is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delouvroy NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delouvroy NV, openstaande posities, locatie van Delouvroy NV op de kaart.

Delouvroy NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delouvroy NV, company assigned to the tax number BE09836578369. The company Delouvroy NV is located at the address: Boulevard des Anglais 10; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 548,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood preservation. List of products are Timber.
The main activity of Delouvroy NV is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delouvroy NV is not available. You also can look at reviews of Delouvroy NV, open positions, location of Delouvroy NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delouvroy NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delouvroy NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delouvroy NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delouvroy NV, employees, financial statistics.