MILLARS TRADING IMPORT NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • MILLARS TRADING IMPORT NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • MILLARS TRADING IMPORT NV

Contactgegevens MILLARS TRADING IMPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MILLARS TRADING IMPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MILLARS TRADING IMPORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogmolendijk 4 2900 Schoten, België

Telefoon (phone): 32.36 85 62 19 32.36 85 62 19

Fax (fax): 32.36 58 59 59 32.36 58 59 59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MILLARS TRADING IMPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MILLARS TRADING IMPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MILLARS TRADING IMPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MILLARS TRADING IMPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MILLARS TRADING IMPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MILLARS TRADING IMPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MILLARS TRADING IMPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MILLARS TRADING IMPORT NV
Products information MILLARS TRADING IMPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE04323913574
Ondernemingsnummer: 2063751220
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Import-export - wood

Product categorie (product category): Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MILLARS TRADING IMPORT NV
(Get full report from official database of BE for MILLARS TRADING IMPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MILLARS TRADING IMPORT NV
Addition kinds of activities for MILLARS TRADING IMPORT NV

506401. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major
15420103. Commerciële en kantoorgebouwen, renovatie en reparatie | Commercial and office buildings, renovation and repair
16290401. Grond nivellering | Land leveling
24999908. Fellies, hout | Fellies, wood
25190304. Televisie kasten, plastic | Television cabinets, plastic
31720102. Muntstukken | Coin purses
35619901. Cilinders, pomp | Cylinders, pump
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies
59620100. Voeding automaten | Food vending machines

Werken bij MILLARS TRADING IMPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MILLARS TRADING IMPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MILLARS TRADING IMPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MILLARS TRADING IMPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van MILLARS TRADING IMPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of MILLARS TRADING IMPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MILLARS TRADING IMPORT NV. Laat een reactie achter voor MILLARS TRADING IMPORT NV. MILLARS TRADING IMPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MILLARS TRADING IMPORT NV. Leave a respond for MILLARS TRADING IMPORT NV. MILLARS TRADING IMPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MILLARS TRADING IMPORT NV op de google maps. Adres en contacten MILLARS TRADING IMPORT NV
Location of MILLARS TRADING IMPORT NV on the google maps. Address and contacts of MILLARS TRADING IMPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MILLARS TRADING IMPORT NV MILLARS TRADING IMPORT NV: JOSEPH MARECHAL | Samyn R | OSCAR VERHAEGE | RENAAT DEVREESE | Europe Media Service

Other related companies as MILLARS TRADING IMPORT NV: JOSEPH MARECHAL | Samyn R | OSCAR VERHAEGE | RENAAT DEVREESE | Europe Media Service

MILLARS TRADING IMPORT NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MILLARS TRADING IMPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04323913574. Het bedrijf MILLARS TRADING IMPORT NV bevindt zich op het adres: Hoogmolendijk 4 2900 Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 862,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Import-export - wood.
De hoofdactiviteit van MILLARS TRADING IMPORT NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MILLARS TRADING IMPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MILLARS TRADING IMPORT NV, openstaande posities, locatie van MILLARS TRADING IMPORT NV op de kaart.

MILLARS TRADING IMPORT NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MILLARS TRADING IMPORT NV, company assigned to the tax number BE04323913574. The company MILLARS TRADING IMPORT NV is located at the address: Hoogmolendijk 4 2900 Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 862,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood and Furniture. List of products are Import-export - wood.
The main activity of MILLARS TRADING IMPORT NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MILLARS TRADING IMPORT NV is not available. You also can look at reviews of MILLARS TRADING IMPORT NV, open positions, location of MILLARS TRADING IMPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MILLARS TRADING IMPORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MILLARS TRADING IMPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MILLARS TRADING IMPORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MILLARS TRADING IMPORT NV, employees, financial statistics.