MEUBELEN VAN HOUDT NV

Contactgegevens MEUBELEN VAN HOUDT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN VAN HOUDT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN VAN HOUDT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berkebossenlaan 5 2400 Mol, België

Telefoon (phone): 32.14 82 90 20 32.14 82 90 20

Fax (fax): 32.14 81 02 91 32.14 81 02 91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN VAN HOUDT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN VAN HOUDT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN VAN HOUDT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN VAN HOUDT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN VAN HOUDT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN VAN HOUDT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN VAN HOUDT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN VAN HOUDT NV
Products information MEUBELEN VAN HOUDT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05043518066
Ondernemingsnummer: 4150054931
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 774,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Bedroom furniture

Product categorie (product category): Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN VAN HOUDT NV
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN VAN HOUDT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN VAN HOUDT NV
Addition kinds of activities for MEUBELEN VAN HOUDT NV

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
01759905. Perzikboomgaard | Peach orchard
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
62219904. Futures makelaars en dealers, commodity | Futures brokers and dealers, commodity
73899949. Tape snijden | Tape slitting

Werken bij MEUBELEN VAN HOUDT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN VAN HOUDT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN VAN HOUDT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN VAN HOUDT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN VAN HOUDT NV in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN VAN HOUDT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN VAN HOUDT NV. Laat een reactie achter voor MEUBELEN VAN HOUDT NV. MEUBELEN VAN HOUDT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN VAN HOUDT NV. Leave a respond for MEUBELEN VAN HOUDT NV. MEUBELEN VAN HOUDT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN VAN HOUDT NV op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN VAN HOUDT NV
Location of MEUBELEN VAN HOUDT NV on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN VAN HOUDT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN VAN HOUDT NV MEUBELEN VAN HOUDT NV: DE GROOTE | JOHAN DHAEZE | CR?CHE COMMUN. BRUXELLES | Feport | Mannaerts G-Opdebeeck H

Other related companies as MEUBELEN VAN HOUDT NV: DE GROOTE | JOHAN DHAEZE | CR?CHE COMMUN. BRUXELLES | Feport | Mannaerts G-Opdebeeck H

MEUBELEN VAN HOUDT NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN VAN HOUDT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05043518066. Het bedrijf MEUBELEN VAN HOUDT NV bevindt zich op het adres: Berkebossenlaan 5 2400 Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 774,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Bedroom furniture.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN VAN HOUDT NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN VAN HOUDT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN VAN HOUDT NV, openstaande posities, locatie van MEUBELEN VAN HOUDT NV op de kaart.

MEUBELEN VAN HOUDT NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN VAN HOUDT NV, company assigned to the tax number BE05043518066. The company MEUBELEN VAN HOUDT NV is located at the address: Berkebossenlaan 5 2400 Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 774,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood and Furniture. List of products are Bedroom furniture.
The main activity of MEUBELEN VAN HOUDT NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN VAN HOUDT NV is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN VAN HOUDT NV, open positions, location of MEUBELEN VAN HOUDT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN VAN HOUDT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN VAN HOUDT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN VAN HOUDT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN VAN HOUDT NV, employees, financial statistics.