Parmentier C NV

Contactgegevens Parmentier C NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parmentier C NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parmentier C NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houtkaai 10; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 216 02 76; 02 251 21 01 (+32-02 216 02 76; 02 251 21 01) 02 216 02 76; 02 251 21 01 (+32-02 216 02 76; 02 251 21 01)

Fax (fax): 02 251 19 85 (+32-02 251 19 85) 02 251 19 85 (+32-02 251 19 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parmentier C NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parmentier C NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parmentier C NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parmentier C NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parmentier C NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parmentier C NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parmentier C NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parmentier C NV
Products information Parmentier C NV

BTW identificatienummer (tax): BE06762603759
Ondernemingsnummer: 7973022460
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Parmentier C NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood - Import

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parmentier C NV
(Get full report from official database of BE for Parmentier C NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parmentier C NV
Addition kinds of activities for Parmentier C NV

076100. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
35320300. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
35699915. Siftings- en screeningsmachines | Sifting and screening machines
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
42149902. Huishoudelijke goederen verhuizing en opslag, lokaal | Household goods moving and storage, local

Werken bij Parmentier C NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parmentier C NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parmentier C NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parmentier C NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

Zoek naar antwoorden van Parmentier C NV in sociale netwerken
Look for responds of Parmentier C NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parmentier C NV. Laat een reactie achter voor Parmentier C NV. Parmentier C NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parmentier C NV. Leave a respond for Parmentier C NV. Parmentier C NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parmentier C NV op de google maps. Adres en contacten Parmentier C NV
Location of Parmentier C NV on the google maps. Address and contacts of Parmentier C NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Parmentier C NV Parmentier C NV: Fourneau | Vestissimo | Rafferty | MARC BONTE | CLUYSE ERIK

Other related companies as Parmentier C NV: Fourneau | Vestissimo | Rafferty | MARC BONTE | CLUYSE ERIK

Parmentier C NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Parmentier C NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06762603759. Het bedrijf Parmentier C NV bevindt zich op het adres: Houtkaai 10; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood - Import. Producten gemaakt in Parmentier C NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parmentier C NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parmentier C NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parmentier C NV, openstaande posities, locatie van Parmentier C NV op de kaart.

Parmentier C NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Parmentier C NV, company assigned to the tax number BE06762603759. The company Parmentier C NV is located at the address: Houtkaai 10; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood - Import. Products created in Parmentier C NV were not found.
The main activity of Parmentier C NV is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Parmentier C NV is not available. You also can look at reviews of Parmentier C NV, open positions, location of Parmentier C NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parmentier C NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parmentier C NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parmentier C NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parmentier C NV, employees, financial statistics.