VEILIG BOUWEN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VEILIG BOUWEN

Contactgegevens VEILIG BOUWEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEILIG BOUWEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEILIG BOUWEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARGOTE 16; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 52425002 (+32-52425002) 52425002 (+32-52425002)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEILIG BOUWEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEILIG BOUWEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEILIG BOUWEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEILIG BOUWEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEILIG BOUWEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEILIG BOUWEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEILIG BOUWEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEILIG BOUWEN
Products information VEILIG BOUWEN

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VEILIG BOUWEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEILIG BOUWEN
(Get full report from official database of BE for VEILIG BOUWEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEILIG BOUWEN
Addition kinds of activities for VEILIG BOUWEN

22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28650315. isocyanaten | Isocyanates
30691501. Bussen, rubber | Bushings, rubber
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers

Werken bij VEILIG BOUWEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEILIG BOUWEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEILIG BOUWEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEILIG BOUWEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van VEILIG BOUWEN in sociale netwerken
Look for responds of VEILIG BOUWEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEILIG BOUWEN. Laat een reactie achter voor VEILIG BOUWEN. VEILIG BOUWEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEILIG BOUWEN. Leave a respond for VEILIG BOUWEN. VEILIG BOUWEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEILIG BOUWEN op de google maps. Adres en contacten VEILIG BOUWEN
Location of VEILIG BOUWEN on the google maps. Address and contacts of VEILIG BOUWEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VEILIG BOUWEN VEILIG BOUWEN: GLASWERKEN DE HAES | Debco Boringen nv | GEERT VERBEKE | MINISTERIE VAN TEWERKSTELLING EN ARBEID | InterAction group NV

Other related companies as VEILIG BOUWEN: GLASWERKEN DE HAES | Debco Boringen nv | GEERT VERBEKE | MINISTERIE VAN TEWERKSTELLING EN ARBEID | InterAction group NV

VEILIG BOUWEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEILIG BOUWEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf VEILIG BOUWEN bevindt zich op het adres: MARGOTE 16; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in VEILIG BOUWEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEILIG BOUWEN is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEILIG BOUWEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEILIG BOUWEN, openstaande posities, locatie van VEILIG BOUWEN op de kaart.

VEILIG BOUWEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEILIG BOUWEN, company assigned to the tax number BE08604736328. The company VEILIG BOUWEN is located at the address: MARGOTE 16; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in VEILIG BOUWEN were not found.
The main activity of VEILIG BOUWEN is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VEILIG BOUWEN is not available. You also can look at reviews of VEILIG BOUWEN, open positions, location of VEILIG BOUWEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEILIG BOUWEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEILIG BOUWEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEILIG BOUWEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEILIG BOUWEN, employees, financial statistics.