DEXIA

Contactgegevens DEXIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEXIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEXIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 3; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14538340 (+32-14538340) 14538340 (+32-14538340)

Fax (fax): +32 (9) 124-56-48 +32 (9) 124-56-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEXIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEXIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEXIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEXIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEXIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEXIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEXIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEXIA
Products information DEXIA

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEXIA
(Get full report from official database of BE for DEXIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEXIA
Addition kinds of activities for DEXIA

3732. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
179909. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
369900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
24480201. Pallets, hout | Pallets, wood
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
35350102. Passagiers bagage riemladers | Passenger baggage belt loaders
51990604. Sieraden dozen | Jewelry boxes
86610125. Presbyteriaanse kerk | Presbyterian church

Werken bij DEXIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEXIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEXIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEXIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van DEXIA in sociale netwerken
Look for responds of DEXIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEXIA. Laat een reactie achter voor DEXIA. DEXIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEXIA. Leave a respond for DEXIA. DEXIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEXIA op de google maps. Adres en contacten DEXIA
Location of DEXIA on the google maps. Address and contacts of DEXIA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEXIA DEXIA: COIFFURE CALDERSON | Hako Boringen NV | Vanthemsche N | Hustinx J & J & J | DHAENENS, JONAS

Other related companies as DEXIA: COIFFURE CALDERSON | Hako Boringen NV | Vanthemsche N | Hustinx J & J & J | DHAENENS, JONAS

DEXIA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEXIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf DEXIA bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 3; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van DEXIA is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEXIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEXIA, openstaande posities, locatie van DEXIA op de kaart.

DEXIA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEXIA, company assigned to the tax number BE02932220458. The company DEXIA is located at the address: GROTE MARKT 3; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of DEXIA is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEXIA is not available. You also can look at reviews of DEXIA, open positions, location of DEXIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEXIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEXIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEXIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEXIA, employees, financial statistics.