TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V
Private companiesPaper and Allied Products • TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V

Contactgegevens TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V: address, phone, fax, email, website, opening hours

TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE PICKEN 1; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14415997 (+32-14415997) 14415997 (+32-14415997)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V
Products information TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V
(Get full report from official database of BE for TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V)

Aanvulling soorten activiteiten voor TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V
Addition kinds of activities for TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V

7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
081100. Houtwegen | Timber tracts
628299. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
30819902. Vloer- of wandbekleding, niet-ondersteunde kunststoffen | Floor or wall covering, unsupported plastics
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
39140404. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Flatware, plated (all metals)
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
50510302. Koperplaten, platen, staafjes, staven, pijpen, enz., N.v. | Copper sheets, plates, bars, rods, pipes, etc., nec

Werken bij TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V in sociale netwerken
Look for responds of TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V in social networks

Lees alle opmerkingen voor TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V. Laat een reactie achter voor TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V. TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V. Leave a respond for TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V. TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V op de google maps. Adres en contacten TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V
Location of TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V on the google maps. Address and contacts of TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V

Andere gerelateerde bedrijven als come TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V: KBC | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Grif' (La) | Saint-Pierre (Le) | SUBDEALER MERCKX

Other related companies as TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V: KBC | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Grif' (La) | Saint-Pierre (Le) | SUBDEALER MERCKX

TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V bevindt zich op het adres: DE PICKEN 1; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, openstaande posities, locatie van TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V op de kaart.

TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, company assigned to the tax number BE08277618408. The company TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V is located at the address: DE PICKEN 1; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V were not found.
The main activity of TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V is not available. You also can look at reviews of TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, open positions, location of TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TURNHOUTS BOUWBEDRIJF L V, employees, financial statistics.