TECH INTER

Contactgegevens TECH INTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECH INTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECH INTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LAUZELLE 65; 1348; LOUVAIN, België

Telefoon (phone): 10450416 (+32-10450416) 10450416 (+32-10450416)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECH INTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECH INTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECH INTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECH INTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECH INTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECH INTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECH INTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECH INTER
Products information TECH INTER

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in TECH INTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECH INTER
(Get full report from official database of BE for TECH INTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECH INTER
Addition kinds of activities for TECH INTER

394912. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
01619906. Squash boerderij | Squash farm
33990101. Aluminium verstuiverde poeder | Aluminum atomized powder
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
55610000. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers

Werken bij TECH INTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECH INTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECH INTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECH INTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van TECH INTER in sociale netwerken
Look for responds of TECH INTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECH INTER. Laat een reactie achter voor TECH INTER. TECH INTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECH INTER. Leave a respond for TECH INTER. TECH INTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECH INTER op de google maps. Adres en contacten TECH INTER
Location of TECH INTER on the google maps. Address and contacts of TECH INTER

Andere gerelateerde bedrijven als come TECH INTER TECH INTER: LE JARDIN DANS LA MAISON | FA. ROYAL | COIFFURE MYRIAM | Cornet G | Residence Athena

Other related companies as TECH INTER: LE JARDIN DANS LA MAISON | FA. ROYAL | COIFFURE MYRIAM | Cornet G | Residence Athena

TECH INTER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECH INTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf TECH INTER bevindt zich op het adres: AVENUE DE LAUZELLE 65; 1348; LOUVAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in TECH INTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECH INTER is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECH INTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECH INTER, openstaande posities, locatie van TECH INTER op de kaart.

TECH INTER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECH INTER, company assigned to the tax number BE03502136230. The company TECH INTER is located at the address: AVENUE DE LAUZELLE 65; 1348; LOUVAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in TECH INTER were not found.
The main activity of TECH INTER is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TECH INTER is not available. You also can look at reviews of TECH INTER, open positions, location of TECH INTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECH INTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECH INTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECH INTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECH INTER, employees, financial statistics.