SYLVESTRE CIRIANI

Contactgegevens SYLVESTRE CIRIANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYLVESTRE CIRIANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYLVESTRE CIRIANI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE ROCHEFORT 417; 5572; BEAURAING, België

Telefoon (phone): 82713431 (+32-82713431) 82713431 (+32-82713431)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYLVESTRE CIRIANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYLVESTRE CIRIANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYLVESTRE CIRIANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYLVESTRE CIRIANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYLVESTRE CIRIANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYLVESTRE CIRIANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYLVESTRE CIRIANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYLVESTRE CIRIANI
Products information SYLVESTRE CIRIANI

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SYLVESTRE CIRIANI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYLVESTRE CIRIANI
(Get full report from official database of BE for SYLVESTRE CIRIANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYLVESTRE CIRIANI
Addition kinds of activities for SYLVESTRE CIRIANI

331302. Ferroalliages | Ferroalloys
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
36749907. Nucleaire detectoren, vaste toestand | Nuclear detectors, solid state
38229915. Stoomdrukregelaars, woon- of commercieel type | Steam pressure controls, residential or commercial type
38420419. Walkers | Walkers
48999903. Radar station operatie | Radar station operation

Werken bij SYLVESTRE CIRIANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYLVESTRE CIRIANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYLVESTRE CIRIANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYLVESTRE CIRIANI. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

 • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

 • Poederlakker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

 • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

  Regio: STRIJPEN

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

 • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Sbarro

  Type: Studentenjob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van SYLVESTRE CIRIANI in sociale netwerken
Look for responds of SYLVESTRE CIRIANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYLVESTRE CIRIANI. Laat een reactie achter voor SYLVESTRE CIRIANI. SYLVESTRE CIRIANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYLVESTRE CIRIANI. Leave a respond for SYLVESTRE CIRIANI. SYLVESTRE CIRIANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYLVESTRE CIRIANI op de google maps. Adres en contacten SYLVESTRE CIRIANI
Location of SYLVESTRE CIRIANI on the google maps. Address and contacts of SYLVESTRE CIRIANI

Andere gerelateerde bedrijven als come SYLVESTRE CIRIANI SYLVESTRE CIRIANI: S.T.I. SA | FA. BOSCO | BUGA GEEL BVBA | ROLTEX NV | Braet BVBA

Other related companies as SYLVESTRE CIRIANI: S.T.I. SA | FA. BOSCO | BUGA GEEL BVBA | ROLTEX NV | Braet BVBA

SYLVESTRE CIRIANI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYLVESTRE CIRIANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf SYLVESTRE CIRIANI bevindt zich op het adres: RUE DE ROCHEFORT 417; 5572; BEAURAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in SYLVESTRE CIRIANI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SYLVESTRE CIRIANI is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYLVESTRE CIRIANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYLVESTRE CIRIANI, openstaande posities, locatie van SYLVESTRE CIRIANI op de kaart.

SYLVESTRE CIRIANI is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYLVESTRE CIRIANI, company assigned to the tax number BE04751831054. The company SYLVESTRE CIRIANI is located at the address: RUE DE ROCHEFORT 417; 5572; BEAURAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in SYLVESTRE CIRIANI were not found.
The main activity of SYLVESTRE CIRIANI is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SYLVESTRE CIRIANI is not available. You also can look at reviews of SYLVESTRE CIRIANI, open positions, location of SYLVESTRE CIRIANI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYLVESTRE CIRIANI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYLVESTRE CIRIANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYLVESTRE CIRIANI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYLVESTRE CIRIANI, employees, financial statistics.