REMI VAN WONTERGHEM

Contactgegevens REMI VAN WONTERGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REMI VAN WONTERGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

REMI VAN WONTERGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIESEMVELDSTRAAT 55; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93744058 (+32-93744058) 93744058 (+32-93744058)

Fax (fax): +32 (53) 258-72-11 +32 (53) 258-72-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REMI VAN WONTERGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REMI VAN WONTERGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REMI VAN WONTERGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REMI VAN WONTERGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REMI VAN WONTERGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REMI VAN WONTERGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REMI VAN WONTERGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REMI VAN WONTERGHEM
Products information REMI VAN WONTERGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE05955657958
Ondernemingsnummer: 7612121582
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in REMI VAN WONTERGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REMI VAN WONTERGHEM
(Get full report from official database of BE for REMI VAN WONTERGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor REMI VAN WONTERGHEM
Addition kinds of activities for REMI VAN WONTERGHEM

1794. Uitboren | Excavation work
621102. Flotatiebedrijven | Flotation companies
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
80119903. Fysische geneeskunde, arts / chirurg | Physical medicine, physician/surgeon
89991001. Thuisplanning | Home planning

Werken bij REMI VAN WONTERGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REMI VAN WONTERGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REMI VAN WONTERGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REMI VAN WONTERGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van REMI VAN WONTERGHEM in sociale netwerken
Look for responds of REMI VAN WONTERGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor REMI VAN WONTERGHEM. Laat een reactie achter voor REMI VAN WONTERGHEM. REMI VAN WONTERGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REMI VAN WONTERGHEM. Leave a respond for REMI VAN WONTERGHEM. REMI VAN WONTERGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REMI VAN WONTERGHEM op de google maps. Adres en contacten REMI VAN WONTERGHEM
Location of REMI VAN WONTERGHEM on the google maps. Address and contacts of REMI VAN WONTERGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come REMI VAN WONTERGHEM REMI VAN WONTERGHEM: FLLOGICACMG NV | GASTON GOVAERTS | P.C. DE VIERKANTERS | ROESELAARSE KAJAKVAARDERS | THIERRY DE CUYPER

Other related companies as REMI VAN WONTERGHEM: FLLOGICACMG NV | GASTON GOVAERTS | P.C. DE VIERKANTERS | ROESELAARSE KAJAKVAARDERS | THIERRY DE CUYPER

REMI VAN WONTERGHEM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REMI VAN WONTERGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05955657958. Het bedrijf REMI VAN WONTERGHEM bevindt zich op het adres: BIESEMVELDSTRAAT 55; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in REMI VAN WONTERGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REMI VAN WONTERGHEM is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REMI VAN WONTERGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REMI VAN WONTERGHEM, openstaande posities, locatie van REMI VAN WONTERGHEM op de kaart.

REMI VAN WONTERGHEM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is REMI VAN WONTERGHEM, company assigned to the tax number BE05955657958. The company REMI VAN WONTERGHEM is located at the address: BIESEMVELDSTRAAT 55; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in REMI VAN WONTERGHEM were not found.
The main activity of REMI VAN WONTERGHEM is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of REMI VAN WONTERGHEM is not available. You also can look at reviews of REMI VAN WONTERGHEM, open positions, location of REMI VAN WONTERGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REMI VAN WONTERGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REMI VAN WONTERGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REMI VAN WONTERGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REMI VAN WONTERGHEM, employees, financial statistics.