PULLY CONSTRUCTION

Contactgegevens PULLY CONSTRUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PULLY CONSTRUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

PULLY CONSTRUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERTLAAN 86; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23473751 (+32-23473751) 23473751 (+32-23473751)

Fax (fax): +32 (83) 583-98-64 +32 (83) 583-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PULLY CONSTRUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PULLY CONSTRUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PULLY CONSTRUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PULLY CONSTRUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PULLY CONSTRUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PULLY CONSTRUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PULLY CONSTRUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PULLY CONSTRUCTION
Products information PULLY CONSTRUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE04586761474
Ondernemingsnummer: 1541076660
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PULLY CONSTRUCTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PULLY CONSTRUCTION
(Get full report from official database of BE for PULLY CONSTRUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor PULLY CONSTRUCTION
Addition kinds of activities for PULLY CONSTRUCTION

28910101. Verbindingsverbindingen | Caulking compounds
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation
51490703. krakers | Crackers

Werken bij PULLY CONSTRUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PULLY CONSTRUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PULLY CONSTRUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PULLY CONSTRUCTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van PULLY CONSTRUCTION in sociale netwerken
Look for responds of PULLY CONSTRUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor PULLY CONSTRUCTION. Laat een reactie achter voor PULLY CONSTRUCTION. PULLY CONSTRUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PULLY CONSTRUCTION. Leave a respond for PULLY CONSTRUCTION. PULLY CONSTRUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PULLY CONSTRUCTION op de google maps. Adres en contacten PULLY CONSTRUCTION
Location of PULLY CONSTRUCTION on the google maps. Address and contacts of PULLY CONSTRUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come PULLY CONSTRUCTION PULLY CONSTRUCTION: Pattyn BVBA | PROCLIMA | TABOU COMPUTER | P. BOCKEN | Serrijn Rita

Other related companies as PULLY CONSTRUCTION: Pattyn BVBA | PROCLIMA | TABOU COMPUTER | P. BOCKEN | Serrijn Rita

PULLY CONSTRUCTION is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PULLY CONSTRUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586761474. Het bedrijf PULLY CONSTRUCTION bevindt zich op het adres: ALBERTLAAN 86; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in PULLY CONSTRUCTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PULLY CONSTRUCTION is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PULLY CONSTRUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PULLY CONSTRUCTION, openstaande posities, locatie van PULLY CONSTRUCTION op de kaart.

PULLY CONSTRUCTION is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PULLY CONSTRUCTION, company assigned to the tax number BE04586761474. The company PULLY CONSTRUCTION is located at the address: ALBERTLAAN 86; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in PULLY CONSTRUCTION were not found.
The main activity of PULLY CONSTRUCTION is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PULLY CONSTRUCTION is not available. You also can look at reviews of PULLY CONSTRUCTION, open positions, location of PULLY CONSTRUCTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PULLY CONSTRUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PULLY CONSTRUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PULLY CONSTRUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PULLY CONSTRUCTION, employees, financial statistics.