METSEL- & BETONWERKEN EVENS R

Contactgegevens METSEL- & BETONWERKEN EVENS R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METSEL- & BETONWERKEN EVENS R: address, phone, fax, email, website, opening hours

METSEL- & BETONWERKEN EVENS R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGERHEIDESTRAAT 23; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89466288 (+32-89466288) 89466288 (+32-89466288)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METSEL- & BETONWERKEN EVENS R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METSEL- & BETONWERKEN EVENS R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METSEL- & BETONWERKEN EVENS R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METSEL- & BETONWERKEN EVENS R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METSEL- & BETONWERKEN EVENS R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METSEL- & BETONWERKEN EVENS R
Products information METSEL- & BETONWERKEN EVENS R

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in METSEL- & BETONWERKEN EVENS R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METSEL- & BETONWERKEN EVENS R
(Get full report from official database of BE for METSEL- & BETONWERKEN EVENS R)

Aanvulling soorten activiteiten voor METSEL- & BETONWERKEN EVENS R
Addition kinds of activities for METSEL- & BETONWERKEN EVENS R

6029. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
50940105. Edelstenen (edelstenen), nec | Precious stones (gems), nec
51599908. Semen, runderen | Semen, bovine
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental

Werken bij METSEL- & BETONWERKEN EVENS R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METSEL- & BETONWERKEN EVENS R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METSEL- & BETONWERKEN EVENS R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METSEL- & BETONWERKEN EVENS R. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

Zoek naar antwoorden van METSEL- & BETONWERKEN EVENS R in sociale netwerken
Look for responds of METSEL- & BETONWERKEN EVENS R in social networks

Lees alle opmerkingen voor METSEL- & BETONWERKEN EVENS R. Laat een reactie achter voor METSEL- & BETONWERKEN EVENS R. METSEL- & BETONWERKEN EVENS R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METSEL- & BETONWERKEN EVENS R. Leave a respond for METSEL- & BETONWERKEN EVENS R. METSEL- & BETONWERKEN EVENS R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METSEL- & BETONWERKEN EVENS R op de google maps. Adres en contacten METSEL- & BETONWERKEN EVENS R
Location of METSEL- & BETONWERKEN EVENS R on the google maps. Address and contacts of METSEL- & BETONWERKEN EVENS R

Andere gerelateerde bedrijven als come METSEL- & BETONWERKEN EVENS R METSEL- & BETONWERKEN EVENS R: BAKKERIJ MARIMAN | NEW DEC | GILBERT REYGAERT | DIDDEN | A.I.M.A.C.

Other related companies as METSEL- & BETONWERKEN EVENS R: BAKKERIJ MARIMAN | NEW DEC | GILBERT REYGAERT | DIDDEN | A.I.M.A.C.

METSEL- & BETONWERKEN EVENS R is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf METSEL- & BETONWERKEN EVENS R bevindt zich op het adres: BERGERHEIDESTRAAT 23; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in METSEL- & BETONWERKEN EVENS R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METSEL- & BETONWERKEN EVENS R is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METSEL- & BETONWERKEN EVENS R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, openstaande posities, locatie van METSEL- & BETONWERKEN EVENS R op de kaart.

METSEL- & BETONWERKEN EVENS R is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, company assigned to the tax number BE03742462158. The company METSEL- & BETONWERKEN EVENS R is located at the address: BERGERHEIDESTRAAT 23; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in METSEL- & BETONWERKEN EVENS R were not found.
The main activity of METSEL- & BETONWERKEN EVENS R is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of METSEL- & BETONWERKEN EVENS R is not available. You also can look at reviews of METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, open positions, location of METSEL- & BETONWERKEN EVENS R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METSEL- & BETONWERKEN EVENS R, employees, financial statistics.