MARCOBOUW

Contactgegevens MARCOBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCOBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCOBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEZELLENLAAN 24; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56503067 (+32-56503067) 56503067 (+32-56503067)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCOBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCOBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCOBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCOBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCOBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCOBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCOBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCOBOUW
Products information MARCOBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MARCOBOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCOBOUW
(Get full report from official database of BE for MARCOBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCOBOUW
Addition kinds of activities for MARCOBOUW

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
35799912. Tijd klokken en tijd opname apparaten | Time clocks and time recording devices
38410410. Instrumenten, microchirurgische: behalve electromedical | Instruments, microsurgical: except electromedical
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij MARCOBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCOBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCOBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCOBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Werfleider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van MARCOBOUW in sociale netwerken
Look for responds of MARCOBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCOBOUW. Laat een reactie achter voor MARCOBOUW. MARCOBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCOBOUW. Leave a respond for MARCOBOUW. MARCOBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCOBOUW op de google maps. Adres en contacten MARCOBOUW
Location of MARCOBOUW on the google maps. Address and contacts of MARCOBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCOBOUW MARCOBOUW: BOUCHERIE DELHOUGNE | ETS JACQUES LOUIS | B.A.T. NV | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Lowyck

Other related companies as MARCOBOUW: BOUCHERIE DELHOUGNE | ETS JACQUES LOUIS | B.A.T. NV | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Lowyck

MARCOBOUW is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCOBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf MARCOBOUW bevindt zich op het adres: GEZELLENLAAN 24; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in MARCOBOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCOBOUW is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCOBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCOBOUW, openstaande posities, locatie van MARCOBOUW op de kaart.

MARCOBOUW is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCOBOUW, company assigned to the tax number BE02460906982. The company MARCOBOUW is located at the address: GEZELLENLAAN 24; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in MARCOBOUW were not found.
The main activity of MARCOBOUW is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCOBOUW is not available. You also can look at reviews of MARCOBOUW, open positions, location of MARCOBOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCOBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCOBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCOBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCOBOUW, employees, financial statistics.