MANNENS

Contactgegevens MANNENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANNENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANNENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTRAAT 93; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37797704 (+32-37797704) 37797704 (+32-37797704)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANNENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANNENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANNENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANNENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANNENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANNENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANNENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANNENS
Products information MANNENS

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MANNENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANNENS
(Get full report from official database of BE for MANNENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANNENS
Addition kinds of activities for MANNENS

414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
20510106. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Rolls, bread type: fresh or frozen
35560501. Machines voor de verwerking van vis en schelpdieren | Fish and shellfish processing machinery
36470103. Koepelverlichting, auto | Dome lights, automotive
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
51220203. Toiletartikelen | Toilet articles

Werken bij MANNENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANNENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANNENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANNENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van MANNENS in sociale netwerken
Look for responds of MANNENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANNENS. Laat een reactie achter voor MANNENS. MANNENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANNENS. Leave a respond for MANNENS. MANNENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANNENS op de google maps. Adres en contacten MANNENS
Location of MANNENS on the google maps. Address and contacts of MANNENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MANNENS MANNENS: BBL | Hew Automation | INFOR JEUNES | P. JOSEPH | Proost

Other related companies as MANNENS: BBL | Hew Automation | INFOR JEUNES | P. JOSEPH | Proost

MANNENS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANNENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf MANNENS bevindt zich op het adres: HEISTRAAT 93; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in MANNENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANNENS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANNENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANNENS, openstaande posities, locatie van MANNENS op de kaart.

MANNENS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANNENS, company assigned to the tax number BE08019439697. The company MANNENS is located at the address: HEISTRAAT 93; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in MANNENS were not found.
The main activity of MANNENS is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MANNENS is not available. You also can look at reviews of MANNENS, open positions, location of MANNENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANNENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANNENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANNENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANNENS, employees, financial statistics.