LUCIEN KENIS

Contactgegevens LUCIEN KENIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN KENIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN KENIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REKHOVENSTRAAT 79; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13521860 (+32-13521860) 13521860 (+32-13521860)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN KENIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN KENIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN KENIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN KENIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN KENIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN KENIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN KENIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN KENIS
Products information LUCIEN KENIS

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in LUCIEN KENIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN KENIS
(Get full report from official database of BE for LUCIEN KENIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN KENIS
Addition kinds of activities for LUCIEN KENIS

354104. draaibanken | Lathes
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
35699907. Centrifuges, industrieel | Centrifuges, industrial
36740104. Parametrische diodes | Parametric diodes
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
50879906. Slotenmaker apparatuur en benodigdheden | Locksmith equipment and supplies
50999916. Vlagpalen | Flag poles
76990000. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec

Werken bij LUCIEN KENIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN KENIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN KENIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN KENIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN KENIS in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN KENIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN KENIS. Laat een reactie achter voor LUCIEN KENIS. LUCIEN KENIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN KENIS. Leave a respond for LUCIEN KENIS. LUCIEN KENIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN KENIS op de google maps. Adres en contacten LUCIEN KENIS
Location of LUCIEN KENIS on the google maps. Address and contacts of LUCIEN KENIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN KENIS LUCIEN KENIS: Jan Gevers BVBA | DE ZAEYER | de Haan Tanguy | NICOLAS ANTOINE | AIME DE SCHUYTER

Other related companies as LUCIEN KENIS: Jan Gevers BVBA | DE ZAEYER | de Haan Tanguy | NICOLAS ANTOINE | AIME DE SCHUYTER

LUCIEN KENIS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN KENIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf LUCIEN KENIS bevindt zich op het adres: REKHOVENSTRAAT 79; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in LUCIEN KENIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN KENIS is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN KENIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN KENIS, openstaande posities, locatie van LUCIEN KENIS op de kaart.

LUCIEN KENIS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN KENIS, company assigned to the tax number BE07047973632. The company LUCIEN KENIS is located at the address: REKHOVENSTRAAT 79; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in LUCIEN KENIS were not found.
The main activity of LUCIEN KENIS is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN KENIS is not available. You also can look at reviews of LUCIEN KENIS, open positions, location of LUCIEN KENIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN KENIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN KENIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN KENIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN KENIS, employees, financial statistics.