LUC DE MEYER

Contactgegevens LUC DE MEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DE MEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DE MEYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CEDERLAAN 19; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52446310 (+32-52446310) 52446310 (+32-52446310)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DE MEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DE MEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DE MEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DE MEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DE MEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DE MEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DE MEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DE MEYER
Products information LUC DE MEYER

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LUC DE MEYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DE MEYER
(Get full report from official database of BE for LUC DE MEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DE MEYER
Addition kinds of activities for LUC DE MEYER

237102. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
31990000. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
60829902. Edge act corporations | Edge act corporations

Werken bij LUC DE MEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DE MEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DE MEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DE MEYER. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van LUC DE MEYER in sociale netwerken
Look for responds of LUC DE MEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DE MEYER. Laat een reactie achter voor LUC DE MEYER. LUC DE MEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DE MEYER. Leave a respond for LUC DE MEYER. LUC DE MEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DE MEYER op de google maps. Adres en contacten LUC DE MEYER
Location of LUC DE MEYER on the google maps. Address and contacts of LUC DE MEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DE MEYER LUC DE MEYER: DANSLIGA SPORTFEDERATIE | BRUGNOLO CATHERINE | Cortesia A | CMC-Car Music Center | DE BECKKER LUDO

Other related companies as LUC DE MEYER: DANSLIGA SPORTFEDERATIE | BRUGNOLO CATHERINE | Cortesia A | CMC-Car Music Center | DE BECKKER LUDO

LUC DE MEYER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DE MEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf LUC DE MEYER bevindt zich op het adres: CEDERLAAN 19; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in LUC DE MEYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC DE MEYER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DE MEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DE MEYER, openstaande posities, locatie van LUC DE MEYER op de kaart.

LUC DE MEYER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DE MEYER, company assigned to the tax number BE04147857666. The company LUC DE MEYER is located at the address: CEDERLAAN 19; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in LUC DE MEYER were not found.
The main activity of LUC DE MEYER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DE MEYER is not available. You also can look at reviews of LUC DE MEYER, open positions, location of LUC DE MEYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DE MEYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DE MEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DE MEYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DE MEYER, employees, financial statistics.