LECLERCQ

Contactgegevens LECLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LECLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

LECLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CORNEMONT 49; 4141; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43608605 (+32-43608605) 43608605 (+32-43608605)

Fax (fax): +32 (67) 825-17-15 +32 (67) 825-17-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LECLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LECLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LECLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LECLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LECLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LECLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LECLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LECLERCQ
Products information LECLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE08254547119
Ondernemingsnummer: 3971801757
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LECLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LECLERCQ
(Get full report from official database of BE for LECLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor LECLERCQ
Addition kinds of activities for LECLERCQ

20539902. Cakes, bakkerij: bevroren | Cakes, bakery: frozen
23860200. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
28939900. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
34449906. Mail kuipen, plaatwerk | Mail chutes, sheet metal
38270202. Lensslijpapparatuur, behalve oogheelkundig | Lens grinding equipment, except ophthalmic
38290200. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
61639900. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec

Werken bij LECLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LECLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LECLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LECLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

Zoek naar antwoorden van LECLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of LECLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor LECLERCQ. Laat een reactie achter voor LECLERCQ. LECLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LECLERCQ. Leave a respond for LECLERCQ. LECLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LECLERCQ op de google maps. Adres en contacten LECLERCQ
Location of LECLERCQ on the google maps. Address and contacts of LECLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come LECLERCQ LECLERCQ: EUROP. DOCUMENT RESEARCH | IPSOMAT | W. MOTMANS | Van De Wiele Tinne | CONSTANT SCHOETERS

Other related companies as LECLERCQ: EUROP. DOCUMENT RESEARCH | IPSOMAT | W. MOTMANS | Van De Wiele Tinne | CONSTANT SCHOETERS

LECLERCQ is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LECLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08254547119. Het bedrijf LECLERCQ bevindt zich op het adres: RUE DE CORNEMONT 49; 4141; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in LECLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LECLERCQ is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LECLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LECLERCQ, openstaande posities, locatie van LECLERCQ op de kaart.

LECLERCQ is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LECLERCQ, company assigned to the tax number BE08254547119. The company LECLERCQ is located at the address: RUE DE CORNEMONT 49; 4141; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in LECLERCQ were not found.
The main activity of LECLERCQ is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LECLERCQ is not available. You also can look at reviews of LECLERCQ, open positions, location of LECLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LECLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LECLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LECLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LECLERCQ, employees, financial statistics.