KRISTOF VAN DER VELDE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • KRISTOF VAN DER VELDE
Private companiesWater Transportation • KRISTOF VAN DER VELDE

Contactgegevens KRISTOF VAN DER VELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTOF VAN DER VELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTOF VAN DER VELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILGORENSTRAAT 17; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14553469 (+32-14553469) 14553469 (+32-14553469)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTOF VAN DER VELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTOF VAN DER VELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTOF VAN DER VELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTOF VAN DER VELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTOF VAN DER VELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTOF VAN DER VELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTOF VAN DER VELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTOF VAN DER VELDE
Products information KRISTOF VAN DER VELDE

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in KRISTOF VAN DER VELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTOF VAN DER VELDE
(Get full report from official database of BE for KRISTOF VAN DER VELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTOF VAN DER VELDE
Addition kinds of activities for KRISTOF VAN DER VELDE

382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
07230100. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
23990603. Netten, wassers en dyers | Nets, launderers and dyers
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete
35539919. Fineermolen machines | Veneer mill machines
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij KRISTOF VAN DER VELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTOF VAN DER VELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTOF VAN DER VELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTOF VAN DER VELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • KRAANMAN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: DEGRO

    Type: Vaste Job

    U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

Zoek naar antwoorden van KRISTOF VAN DER VELDE in sociale netwerken
Look for responds of KRISTOF VAN DER VELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTOF VAN DER VELDE. Laat een reactie achter voor KRISTOF VAN DER VELDE. KRISTOF VAN DER VELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTOF VAN DER VELDE. Leave a respond for KRISTOF VAN DER VELDE. KRISTOF VAN DER VELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTOF VAN DER VELDE op de google maps. Adres en contacten KRISTOF VAN DER VELDE
Location of KRISTOF VAN DER VELDE on the google maps. Address and contacts of KRISTOF VAN DER VELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTOF VAN DER VELDE KRISTOF VAN DER VELDE: DEXIA | Cygnus-Bates Intertrade SPRL | PHILIPS-ANYS | DE MUNCK | Demuynck R

Other related companies as KRISTOF VAN DER VELDE: DEXIA | Cygnus-Bates Intertrade SPRL | PHILIPS-ANYS | DE MUNCK | Demuynck R

KRISTOF VAN DER VELDE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTOF VAN DER VELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf KRISTOF VAN DER VELDE bevindt zich op het adres: WILGORENSTRAAT 17; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in KRISTOF VAN DER VELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRISTOF VAN DER VELDE is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTOF VAN DER VELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTOF VAN DER VELDE, openstaande posities, locatie van KRISTOF VAN DER VELDE op de kaart.

KRISTOF VAN DER VELDE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTOF VAN DER VELDE, company assigned to the tax number BE01141174316. The company KRISTOF VAN DER VELDE is located at the address: WILGORENSTRAAT 17; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in KRISTOF VAN DER VELDE were not found.
The main activity of KRISTOF VAN DER VELDE is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTOF VAN DER VELDE is not available. You also can look at reviews of KRISTOF VAN DER VELDE, open positions, location of KRISTOF VAN DER VELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTOF VAN DER VELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTOF VAN DER VELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTOF VAN DER VELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTOF VAN DER VELDE, employees, financial statistics.