JORIS DENEWETH

Contactgegevens JORIS DENEWETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JORIS DENEWETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

JORIS DENEWETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAVESTRAAT 35BA; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51657815 (+32-51657815) 51657815 (+32-51657815)

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JORIS DENEWETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JORIS DENEWETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JORIS DENEWETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JORIS DENEWETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JORIS DENEWETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JORIS DENEWETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JORIS DENEWETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JORIS DENEWETH
Products information JORIS DENEWETH

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JORIS DENEWETH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JORIS DENEWETH
(Get full report from official database of BE for JORIS DENEWETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor JORIS DENEWETH
Addition kinds of activities for JORIS DENEWETH

17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
23920103. Kussens, bed: gemaakt van aangekochte materialen | Pillows, bed: made from purchased materials
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
26530102. Display artikelen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, corrugated: made from purchased materials
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
34930105. Torsie balkveren | Torsion bar springs
50320402. Marmerbouwsteen | Marble building stone
78120108. Niet-theatrale film productie, televisie | Non-theatrical motion picture production, television
95310401. Behuisingsprogramma's, federale overheid | Housing programs, federal government

Werken bij JORIS DENEWETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JORIS DENEWETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JORIS DENEWETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JORIS DENEWETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van JORIS DENEWETH in sociale netwerken
Look for responds of JORIS DENEWETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor JORIS DENEWETH. Laat een reactie achter voor JORIS DENEWETH. JORIS DENEWETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JORIS DENEWETH. Leave a respond for JORIS DENEWETH. JORIS DENEWETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JORIS DENEWETH op de google maps. Adres en contacten JORIS DENEWETH
Location of JORIS DENEWETH on the google maps. Address and contacts of JORIS DENEWETH

Andere gerelateerde bedrijven als come JORIS DENEWETH JORIS DENEWETH: COPY - PRINT | MESTDAGH | Haiti Hair Garden | JULES WALRANT | PAUL R?SIMONT

Other related companies as JORIS DENEWETH: COPY - PRINT | MESTDAGH | Haiti Hair Garden | JULES WALRANT | PAUL R?SIMONT

JORIS DENEWETH is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JORIS DENEWETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf JORIS DENEWETH bevindt zich op het adres: GRAVESTRAAT 35BA; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in JORIS DENEWETH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JORIS DENEWETH is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JORIS DENEWETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JORIS DENEWETH, openstaande posities, locatie van JORIS DENEWETH op de kaart.

JORIS DENEWETH is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JORIS DENEWETH, company assigned to the tax number BE09786865234. The company JORIS DENEWETH is located at the address: GRAVESTRAAT 35BA; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in JORIS DENEWETH were not found.
The main activity of JORIS DENEWETH is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JORIS DENEWETH is not available. You also can look at reviews of JORIS DENEWETH, open positions, location of JORIS DENEWETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JORIS DENEWETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JORIS DENEWETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JORIS DENEWETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JORIS DENEWETH, employees, financial statistics.