I-MAGO

Contactgegevens I-MAGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I-MAGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

I-MAGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TUNNELSTRAAT 27; 3970; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11345256 (+32-11345256) 11345256 (+32-11345256)

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I-MAGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I-MAGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I-MAGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I-MAGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I-MAGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I-MAGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I-MAGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I-MAGO
Products information I-MAGO

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in I-MAGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I-MAGO
(Get full report from official database of BE for I-MAGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor I-MAGO
Addition kinds of activities for I-MAGO

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
17999903. Awning installatie | Awning installation
35999910. Malen gietstukken voor de handel | Grinding castings for the trade
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle

Werken bij I-MAGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I-MAGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I-MAGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I-MAGO. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

Zoek naar antwoorden van I-MAGO in sociale netwerken
Look for responds of I-MAGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor I-MAGO. Laat een reactie achter voor I-MAGO. I-MAGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I-MAGO. Leave a respond for I-MAGO. I-MAGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I-MAGO op de google maps. Adres en contacten I-MAGO
Location of I-MAGO on the google maps. Address and contacts of I-MAGO

Andere gerelateerde bedrijven als come I-MAGO I-MAGO: C EN M D'HAESE | S.PRINT | GROENE DAG | DE BOEL MARC | V H CAR SYSTEMS

Other related companies as I-MAGO: C EN M D'HAESE | S.PRINT | GROENE DAG | DE BOEL MARC | V H CAR SYSTEMS

I-MAGO is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I-MAGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf I-MAGO bevindt zich op het adres: TUNNELSTRAAT 27; 3970; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in I-MAGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I-MAGO is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I-MAGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I-MAGO, openstaande posities, locatie van I-MAGO op de kaart.

I-MAGO is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is I-MAGO, company assigned to the tax number BE08908782958. The company I-MAGO is located at the address: TUNNELSTRAAT 27; 3970; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in I-MAGO were not found.
The main activity of I-MAGO is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I-MAGO is not available. You also can look at reviews of I-MAGO, open positions, location of I-MAGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I-MAGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I-MAGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I-MAGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I-MAGO, employees, financial statistics.