HUBERT KLINGES

Contactgegevens HUBERT KLINGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT KLINGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT KLINGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIRTZFELDERSTRASSE 11; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH, België

Telefoon (phone): 80446204 (+32-80446204) 80446204 (+32-80446204)

Fax (fax): +32 (82) 900-28-25 +32 (82) 900-28-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT KLINGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT KLINGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT KLINGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT KLINGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT KLINGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT KLINGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT KLINGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT KLINGES
Products information HUBERT KLINGES

BTW identificatienummer (tax): BE04676849365
Ondernemingsnummer: 3327453613
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in HUBERT KLINGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT KLINGES
(Get full report from official database of BE for HUBERT KLINGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT KLINGES
Addition kinds of activities for HUBERT KLINGES

138100. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
28129901. Chloor, samengeperst of vloeibaar | Chlorine, compressed or liquefied

Werken bij HUBERT KLINGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT KLINGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT KLINGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT KLINGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van HUBERT KLINGES in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT KLINGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT KLINGES. Laat een reactie achter voor HUBERT KLINGES. HUBERT KLINGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT KLINGES. Leave a respond for HUBERT KLINGES. HUBERT KLINGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT KLINGES op de google maps. Adres en contacten HUBERT KLINGES
Location of HUBERT KLINGES on the google maps. Address and contacts of HUBERT KLINGES

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT KLINGES HUBERT KLINGES: CLAES J. | CLAEYS COMFORT | VICTOR SANCHEZ PANDO | Harris SC | Bli-Music

Other related companies as HUBERT KLINGES: CLAES J. | CLAEYS COMFORT | VICTOR SANCHEZ PANDO | Harris SC | Bli-Music

HUBERT KLINGES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT KLINGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676849365. Het bedrijf HUBERT KLINGES bevindt zich op het adres: WIRTZFELDERSTRASSE 11; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in HUBERT KLINGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT KLINGES is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT KLINGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT KLINGES, openstaande posities, locatie van HUBERT KLINGES op de kaart.

HUBERT KLINGES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT KLINGES, company assigned to the tax number BE04676849365. The company HUBERT KLINGES is located at the address: WIRTZFELDERSTRASSE 11; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in HUBERT KLINGES were not found.
The main activity of HUBERT KLINGES is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT KLINGES is not available. You also can look at reviews of HUBERT KLINGES, open positions, location of HUBERT KLINGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT KLINGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT KLINGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT KLINGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT KLINGES, employees, financial statistics.