GERMAIN GREBAN DE SAINT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GERMAIN GREBAN DE SAINT
Private companiesAgricultural Services • GERMAIN GREBAN DE SAINT

Contactgegevens GERMAIN GREBAN DE SAINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERMAIN GREBAN DE SAINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERMAIN GREBAN DE SAINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU STAMPIA 59; 1390; GREZ-DOICEAU, België

Telefoon (phone): 10843339 (+32-10843339) 10843339 (+32-10843339)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERMAIN GREBAN DE SAINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERMAIN GREBAN DE SAINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERMAIN GREBAN DE SAINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERMAIN GREBAN DE SAINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERMAIN GREBAN DE SAINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERMAIN GREBAN DE SAINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERMAIN GREBAN DE SAINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERMAIN GREBAN DE SAINT
Products information GERMAIN GREBAN DE SAINT

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GERMAIN GREBAN DE SAINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERMAIN GREBAN DE SAINT
(Get full report from official database of BE for GERMAIN GREBAN DE SAINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERMAIN GREBAN DE SAINT
Addition kinds of activities for GERMAIN GREBAN DE SAINT

375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
721200. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
22540105. Step-ins, breien | Step-ins, knit
76992702. taxidermists | Taxidermists
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij GERMAIN GREBAN DE SAINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERMAIN GREBAN DE SAINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERMAIN GREBAN DE SAINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERMAIN GREBAN DE SAINT. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van GERMAIN GREBAN DE SAINT in sociale netwerken
Look for responds of GERMAIN GREBAN DE SAINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERMAIN GREBAN DE SAINT. Laat een reactie achter voor GERMAIN GREBAN DE SAINT. GERMAIN GREBAN DE SAINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERMAIN GREBAN DE SAINT. Leave a respond for GERMAIN GREBAN DE SAINT. GERMAIN GREBAN DE SAINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERMAIN GREBAN DE SAINT op de google maps. Adres en contacten GERMAIN GREBAN DE SAINT
Location of GERMAIN GREBAN DE SAINT on the google maps. Address and contacts of GERMAIN GREBAN DE SAINT

Andere gerelateerde bedrijven als come GERMAIN GREBAN DE SAINT GERMAIN GREBAN DE SAINT: DEXIA | Danscenter Time-Out | Frederico | CHIARAMONTE | Accountantskantoor H De Bruyn BVBA

Other related companies as GERMAIN GREBAN DE SAINT: DEXIA | Danscenter Time-Out | Frederico | CHIARAMONTE | Accountantskantoor H De Bruyn BVBA

GERMAIN GREBAN DE SAINT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERMAIN GREBAN DE SAINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf GERMAIN GREBAN DE SAINT bevindt zich op het adres: RUE DU STAMPIA 59; 1390; GREZ-DOICEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in GERMAIN GREBAN DE SAINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERMAIN GREBAN DE SAINT is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERMAIN GREBAN DE SAINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERMAIN GREBAN DE SAINT, openstaande posities, locatie van GERMAIN GREBAN DE SAINT op de kaart.

GERMAIN GREBAN DE SAINT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERMAIN GREBAN DE SAINT, company assigned to the tax number BE02187347412. The company GERMAIN GREBAN DE SAINT is located at the address: RUE DU STAMPIA 59; 1390; GREZ-DOICEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in GERMAIN GREBAN DE SAINT were not found.
The main activity of GERMAIN GREBAN DE SAINT is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GERMAIN GREBAN DE SAINT is not available. You also can look at reviews of GERMAIN GREBAN DE SAINT, open positions, location of GERMAIN GREBAN DE SAINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERMAIN GREBAN DE SAINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERMAIN GREBAN DE SAINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERMAIN GREBAN DE SAINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERMAIN GREBAN DE SAINT, employees, financial statistics.