FRANCOIS FISSERS

Contactgegevens FRANCOIS FISSERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCOIS FISSERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCOIS FISSERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMOUTAKKER 99; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 35687621 (+32-35687621) 35687621 (+32-35687621)

Fax (fax): +32 (61) 993-24-34 +32 (61) 993-24-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCOIS FISSERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCOIS FISSERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCOIS FISSERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCOIS FISSERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCOIS FISSERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCOIS FISSERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCOIS FISSERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCOIS FISSERS
Products information FRANCOIS FISSERS

BTW identificatienummer (tax): BE03021759033
Ondernemingsnummer: 3928955078
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FRANCOIS FISSERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCOIS FISSERS
(Get full report from official database of BE for FRANCOIS FISSERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCOIS FISSERS
Addition kinds of activities for FRANCOIS FISSERS

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
242600. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
34940105. Stop pikken | Stop cocks
35520101. Stralende machines, textiel | Beaming machines, textile
39990101. Stoelen, hydraulische, kapper en schoonheidssalon | Chairs, hydraulic, barber and beauty shop
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
50210107. Openbare bouwmeubels, nec | Public building furniture, nec
80490302. Spraaktherapeut | Speech therapist

Werken bij FRANCOIS FISSERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCOIS FISSERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCOIS FISSERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCOIS FISSERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van FRANCOIS FISSERS in sociale netwerken
Look for responds of FRANCOIS FISSERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCOIS FISSERS. Laat een reactie achter voor FRANCOIS FISSERS. FRANCOIS FISSERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCOIS FISSERS. Leave a respond for FRANCOIS FISSERS. FRANCOIS FISSERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCOIS FISSERS op de google maps. Adres en contacten FRANCOIS FISSERS
Location of FRANCOIS FISSERS on the google maps. Address and contacts of FRANCOIS FISSERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCOIS FISSERS FRANCOIS FISSERS: FLLA HALLE PAYSANNE SA | Ghem Entreprise | BAKKERIJ GHYSENS G. | LES VIGILANTS | LYC?E LOUIS LEPOIVRE

Other related companies as FRANCOIS FISSERS: FLLA HALLE PAYSANNE SA | Ghem Entreprise | BAKKERIJ GHYSENS G. | LES VIGILANTS | LYC?E LOUIS LEPOIVRE

FRANCOIS FISSERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCOIS FISSERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021759033. Het bedrijf FRANCOIS FISSERS bevindt zich op het adres: SMOUTAKKER 99; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FRANCOIS FISSERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCOIS FISSERS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCOIS FISSERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCOIS FISSERS, openstaande posities, locatie van FRANCOIS FISSERS op de kaart.

FRANCOIS FISSERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCOIS FISSERS, company assigned to the tax number BE03021759033. The company FRANCOIS FISSERS is located at the address: SMOUTAKKER 99; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in FRANCOIS FISSERS were not found.
The main activity of FRANCOIS FISSERS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCOIS FISSERS is not available. You also can look at reviews of FRANCOIS FISSERS, open positions, location of FRANCOIS FISSERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCOIS FISSERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCOIS FISSERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCOIS FISSERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCOIS FISSERS, employees, financial statistics.