FABRICE VAN CAUWENBERGE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FABRICE VAN CAUWENBERGE
Private companiesCoal Mining • FABRICE VAN CAUWENBERGE

Contactgegevens FABRICE VAN CAUWENBERGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABRICE VAN CAUWENBERGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABRICE VAN CAUWENBERGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PESTELIN 45; 6238; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71845912 (+32-71845912) 71845912 (+32-71845912)

Fax (fax): +32 (4) 350-43-35 +32 (4) 350-43-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABRICE VAN CAUWENBERGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABRICE VAN CAUWENBERGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABRICE VAN CAUWENBERGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABRICE VAN CAUWENBERGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABRICE VAN CAUWENBERGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABRICE VAN CAUWENBERGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABRICE VAN CAUWENBERGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABRICE VAN CAUWENBERGE
Products information FABRICE VAN CAUWENBERGE

BTW identificatienummer (tax): BE08636322021
Ondernemingsnummer: 6109191894
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FABRICE VAN CAUWENBERGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABRICE VAN CAUWENBERGE
(Get full report from official database of BE for FABRICE VAN CAUWENBERGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABRICE VAN CAUWENBERGE
Addition kinds of activities for FABRICE VAN CAUWENBERGE

011100. Tarwe | Wheat
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
23230000. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
33690102. Witte metaalgietstukken (lood, tin, antimoon), behalve sterf | White metal castings (lead, tin, antimony), except die
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
51449901. eieren | Eggs
59440102. Horloges | Watches
73239900. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
76991300. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services

Werken bij FABRICE VAN CAUWENBERGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABRICE VAN CAUWENBERGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABRICE VAN CAUWENBERGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABRICE VAN CAUWENBERGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van FABRICE VAN CAUWENBERGE in sociale netwerken
Look for responds of FABRICE VAN CAUWENBERGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABRICE VAN CAUWENBERGE. Laat een reactie achter voor FABRICE VAN CAUWENBERGE. FABRICE VAN CAUWENBERGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABRICE VAN CAUWENBERGE. Leave a respond for FABRICE VAN CAUWENBERGE. FABRICE VAN CAUWENBERGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABRICE VAN CAUWENBERGE op de google maps. Adres en contacten FABRICE VAN CAUWENBERGE
Location of FABRICE VAN CAUWENBERGE on the google maps. Address and contacts of FABRICE VAN CAUWENBERGE

Andere gerelateerde bedrijven als come FABRICE VAN CAUWENBERGE FABRICE VAN CAUWENBERGE: BIE-BIP | KBC | PIET VANDENBERGHE | Renaer P | BYTTEBIER

Other related companies as FABRICE VAN CAUWENBERGE: BIE-BIP | KBC | PIET VANDENBERGHE | Renaer P | BYTTEBIER

FABRICE VAN CAUWENBERGE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABRICE VAN CAUWENBERGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636322021. Het bedrijf FABRICE VAN CAUWENBERGE bevindt zich op het adres: RUE PESTELIN 45; 6238; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FABRICE VAN CAUWENBERGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FABRICE VAN CAUWENBERGE is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABRICE VAN CAUWENBERGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABRICE VAN CAUWENBERGE, openstaande posities, locatie van FABRICE VAN CAUWENBERGE op de kaart.

FABRICE VAN CAUWENBERGE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABRICE VAN CAUWENBERGE, company assigned to the tax number BE08636322021. The company FABRICE VAN CAUWENBERGE is located at the address: RUE PESTELIN 45; 6238; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FABRICE VAN CAUWENBERGE were not found.
The main activity of FABRICE VAN CAUWENBERGE is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FABRICE VAN CAUWENBERGE is not available. You also can look at reviews of FABRICE VAN CAUWENBERGE, open positions, location of FABRICE VAN CAUWENBERGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABRICE VAN CAUWENBERGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABRICE VAN CAUWENBERGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABRICE VAN CAUWENBERGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABRICE VAN CAUWENBERGE, employees, financial statistics.