FA. VLEKKEN F.

Contactgegevens FA. VLEKKEN F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VLEKKEN F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VLEKKEN F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSSTRASSE 8; 4700; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87743948 (+32-87743948) 87743948 (+32-87743948)

Fax (fax): +32 (71) 440-68-32 +32 (71) 440-68-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VLEKKEN F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VLEKKEN F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VLEKKEN F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VLEKKEN F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VLEKKEN F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VLEKKEN F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VLEKKEN F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VLEKKEN F.
Products information FA. VLEKKEN F.

BTW identificatienummer (tax): BE01383422851
Ondernemingsnummer: 6152313232
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FA. VLEKKEN F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VLEKKEN F.
(Get full report from official database of BE for FA. VLEKKEN F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VLEKKEN F.
Addition kinds of activities for FA. VLEKKEN F.

263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
20330408. Groentegiften: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable pastes: packaged in cans, jars, etc.
22110506. Boren, katoen | Drills, cotton
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
34430119. Tank torens, metalen plaat | Tank towers, metal plate
34919907. Magnetische kleppen | Solenoid valves
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical

Werken bij FA. VLEKKEN F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VLEKKEN F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VLEKKEN F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VLEKKEN F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

 • Monteur sanitair (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ASAP Construct is op zoek naar getalenteerde sanitairmannen.

 • Junior CNC operator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

 • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

 • Ervaren elektricien (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

 • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Cegelec

  Type: Vaste Job

  Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

 • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

 • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

 • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

 • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

Zoek naar antwoorden van FA. VLEKKEN F. in sociale netwerken
Look for responds of FA. VLEKKEN F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VLEKKEN F.. Laat een reactie achter voor FA. VLEKKEN F.. FA. VLEKKEN F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VLEKKEN F.. Leave a respond for FA. VLEKKEN F.. FA. VLEKKEN F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VLEKKEN F. op de google maps. Adres en contacten FA. VLEKKEN F.
Location of FA. VLEKKEN F. on the google maps. Address and contacts of FA. VLEKKEN F.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VLEKKEN F. FA. VLEKKEN F.: BERSCHADER INTERN'L BUILDING & CIVIL ENGINEERING | A. LELIEVRE | GILBERT VINCK | CORREIA DE ALMEIDA | HINANT

Other related companies as FA. VLEKKEN F.: BERSCHADER INTERN'L BUILDING & CIVIL ENGINEERING | A. LELIEVRE | GILBERT VINCK | CORREIA DE ALMEIDA | HINANT

FA. VLEKKEN F. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VLEKKEN F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01383422851. Het bedrijf FA. VLEKKEN F. bevindt zich op het adres: HANDELSSTRASSE 8; 4700; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. VLEKKEN F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VLEKKEN F. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VLEKKEN F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VLEKKEN F., openstaande posities, locatie van FA. VLEKKEN F. op de kaart.

FA. VLEKKEN F. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VLEKKEN F., company assigned to the tax number BE01383422851. The company FA. VLEKKEN F. is located at the address: HANDELSSTRASSE 8; 4700; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. VLEKKEN F. were not found.
The main activity of FA. VLEKKEN F. is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VLEKKEN F. is not available. You also can look at reviews of FA. VLEKKEN F., open positions, location of FA. VLEKKEN F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VLEKKEN F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VLEKKEN F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VLEKKEN F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VLEKKEN F., employees, financial statistics.