FA. VANHANDSAEME & CY

Contactgegevens FA. VANHANDSAEME & CY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VANHANDSAEME & CY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VANHANDSAEME & CY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAGE MEERS 17; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56519834 (+32-56519834) 56519834 (+32-56519834)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VANHANDSAEME & CY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VANHANDSAEME & CY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VANHANDSAEME & CY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VANHANDSAEME & CY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VANHANDSAEME & CY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VANHANDSAEME & CY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VANHANDSAEME & CY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VANHANDSAEME & CY
Products information FA. VANHANDSAEME & CY

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FA. VANHANDSAEME & CY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VANHANDSAEME & CY
(Get full report from official database of BE for FA. VANHANDSAEME & CY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VANHANDSAEME & CY
Addition kinds of activities for FA. VANHANDSAEME & CY

931102. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
28920209. Buskruit | Gunpowder
30690107. Spuitbollen, rubber | Spray bulbs, rubber
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
36630101. Airborne radio communicatie apparatuur | Airborne radio communications equipment
36999904. Grids, electric | Grids, electric
48320103. tijdgenoot | Contemporary
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership

Werken bij FA. VANHANDSAEME & CY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VANHANDSAEME & CY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VANHANDSAEME & CY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VANHANDSAEME & CY. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

 • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

 • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Studentenjob

  Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

 • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

  Type: Vaste Job

  Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

 • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

 • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TRANSMYL

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

 • PHP Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

 • Docent Duits (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van FA. VANHANDSAEME & CY in sociale netwerken
Look for responds of FA. VANHANDSAEME & CY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VANHANDSAEME & CY. Laat een reactie achter voor FA. VANHANDSAEME & CY. FA. VANHANDSAEME & CY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VANHANDSAEME & CY. Leave a respond for FA. VANHANDSAEME & CY. FA. VANHANDSAEME & CY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VANHANDSAEME & CY op de google maps. Adres en contacten FA. VANHANDSAEME & CY
Location of FA. VANHANDSAEME & CY on the google maps. Address and contacts of FA. VANHANDSAEME & CY

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VANHANDSAEME & CY FA. VANHANDSAEME & CY: ABC - HET LUCHTKASTEELTJE | M. MATHIEU | Timmermans J | Milquet V | FA. DECORA

Other related companies as FA. VANHANDSAEME & CY: ABC - HET LUCHTKASTEELTJE | M. MATHIEU | Timmermans J | Milquet V | FA. DECORA

FA. VANHANDSAEME & CY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VANHANDSAEME & CY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf FA. VANHANDSAEME & CY bevindt zich op het adres: LAGE MEERS 17; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. VANHANDSAEME & CY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VANHANDSAEME & CY is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VANHANDSAEME & CY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VANHANDSAEME & CY, openstaande posities, locatie van FA. VANHANDSAEME & CY op de kaart.

FA. VANHANDSAEME & CY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VANHANDSAEME & CY, company assigned to the tax number BE07982635498. The company FA. VANHANDSAEME & CY is located at the address: LAGE MEERS 17; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. VANHANDSAEME & CY were not found.
The main activity of FA. VANHANDSAEME & CY is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VANHANDSAEME & CY is not available. You also can look at reviews of FA. VANHANDSAEME & CY, open positions, location of FA. VANHANDSAEME & CY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VANHANDSAEME & CY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VANHANDSAEME & CY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VANHANDSAEME & CY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VANHANDSAEME & CY, employees, financial statistics.