FA. VANGLABEKE & ZN.

Contactgegevens FA. VANGLABEKE & ZN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VANGLABEKE & ZN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VANGLABEKE & ZN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSSTRAAT 19; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51487094 (+32-51487094) 51487094 (+32-51487094)

Fax (fax): +32 (68) 397-24-22 +32 (68) 397-24-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VANGLABEKE & ZN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VANGLABEKE & ZN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VANGLABEKE & ZN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VANGLABEKE & ZN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VANGLABEKE & ZN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VANGLABEKE & ZN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VANGLABEKE & ZN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VANGLABEKE & ZN.
Products information FA. VANGLABEKE & ZN.

BTW identificatienummer (tax): BE09535827636
Ondernemingsnummer: 4217071533
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FA. VANGLABEKE & ZN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VANGLABEKE & ZN.
(Get full report from official database of BE for FA. VANGLABEKE & ZN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VANGLABEKE & ZN.
Addition kinds of activities for FA. VANGLABEKE & ZN.

35469902. Slijpmachines, draagbaar: elektrisch of pneumatisch | Grinders, portable: electric or pneumatic
36479906. Motorlampen | Motorcycle lamps
38270115. Sighting en brandbesturingsapparatuur, optisch | Sighting and fire control equipment, optical
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
50459901. Boekhoudmachines die gebruik maken van machine leesbare programma's | Accounting machines using machine readable programs
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
51919904. Bodem, potten en planten | Soil, potting and planting
59990605. Mobiele telefoons en apparatuur | Mobile telephones and equipment

Werken bij FA. VANGLABEKE & ZN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VANGLABEKE & ZN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VANGLABEKE & ZN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VANGLABEKE & ZN.. Looking for open vacancies in other companies

 • BANKETBAKKER (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

  Type: Vervanging brugpensioen

  In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

 • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

 • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

 • Aankoper - Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

 • Hulpmonteur M/V (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

 • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

  Regio: ASPER

  Bedrijf: SPAR ASPER

  Type: Studentenjob

  Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

 • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

 • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: VISA VERSA

  Type: Vaste Job

  je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

 • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Belgocontrol

  Type: Vaste Job

  De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

 • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van FA. VANGLABEKE & ZN. in sociale netwerken
Look for responds of FA. VANGLABEKE & ZN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VANGLABEKE & ZN.. Laat een reactie achter voor FA. VANGLABEKE & ZN.. FA. VANGLABEKE & ZN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VANGLABEKE & ZN.. Leave a respond for FA. VANGLABEKE & ZN.. FA. VANGLABEKE & ZN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VANGLABEKE & ZN. op de google maps. Adres en contacten FA. VANGLABEKE & ZN.
Location of FA. VANGLABEKE & ZN. on the google maps. Address and contacts of FA. VANGLABEKE & ZN.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VANGLABEKE & ZN. FA. VANGLABEKE & ZN.: DEWIL VALبRE | LES ENTREPRISES STRIMELLE | De Loor Patsy | JOSEF SONNET | ELECTRO GEEL

Other related companies as FA. VANGLABEKE & ZN.: DEWIL VALبRE | LES ENTREPRISES STRIMELLE | De Loor Patsy | JOSEF SONNET | ELECTRO GEEL

FA. VANGLABEKE & ZN. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VANGLABEKE & ZN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09535827636. Het bedrijf FA. VANGLABEKE & ZN. bevindt zich op het adres: MEERSSTRAAT 19; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. VANGLABEKE & ZN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VANGLABEKE & ZN. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VANGLABEKE & ZN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VANGLABEKE & ZN., openstaande posities, locatie van FA. VANGLABEKE & ZN. op de kaart.

FA. VANGLABEKE & ZN. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VANGLABEKE & ZN., company assigned to the tax number BE09535827636. The company FA. VANGLABEKE & ZN. is located at the address: MEERSSTRAAT 19; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. VANGLABEKE & ZN. were not found.
The main activity of FA. VANGLABEKE & ZN. is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VANGLABEKE & ZN. is not available. You also can look at reviews of FA. VANGLABEKE & ZN., open positions, location of FA. VANGLABEKE & ZN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VANGLABEKE & ZN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VANGLABEKE & ZN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VANGLABEKE & ZN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VANGLABEKE & ZN., employees, financial statistics.