FA. VANDORPE & CO

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FA. VANDORPE & CO
Private companiesCoal Mining • FA. VANDORPE & CO

Contactgegevens FA. VANDORPE & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VANDORPE & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VANDORPE & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 126; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56713304 (+32-56713304) 56713304 (+32-56713304)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VANDORPE & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VANDORPE & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VANDORPE & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VANDORPE & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VANDORPE & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VANDORPE & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VANDORPE & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VANDORPE & CO
Products information FA. VANDORPE & CO

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FA. VANDORPE & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VANDORPE & CO
(Get full report from official database of BE for FA. VANDORPE & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VANDORPE & CO
Addition kinds of activities for FA. VANDORPE & CO

353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
36310102. Elektrische banden, huishoudelijk | Electric ranges, domestic
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
50920207. puzzels | Puzzles

Werken bij FA. VANDORPE & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VANDORPE & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VANDORPE & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VANDORPE & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • Zandstraler (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als zandstraler in een firma.

 • Bulkoperator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

 • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

 • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

 • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Vaste Job

  Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

 • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

 • Allround ICT’er (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: VERDATA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FA. VANDORPE & CO in sociale netwerken
Look for responds of FA. VANDORPE & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VANDORPE & CO. Laat een reactie achter voor FA. VANDORPE & CO. FA. VANDORPE & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VANDORPE & CO. Leave a respond for FA. VANDORPE & CO. FA. VANDORPE & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VANDORPE & CO op de google maps. Adres en contacten FA. VANDORPE & CO
Location of FA. VANDORPE & CO on the google maps. Address and contacts of FA. VANDORPE & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VANDORPE & CO FA. VANDORPE & CO: BBL | Station Missil-Mobil | Doumont N | COUTURE DE GROULARD | PASCAL WILHELMI

Other related companies as FA. VANDORPE & CO: BBL | Station Missil-Mobil | Doumont N | COUTURE DE GROULARD | PASCAL WILHELMI

FA. VANDORPE & CO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VANDORPE & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf FA. VANDORPE & CO bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 126; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. VANDORPE & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VANDORPE & CO is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VANDORPE & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VANDORPE & CO, openstaande posities, locatie van FA. VANDORPE & CO op de kaart.

FA. VANDORPE & CO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VANDORPE & CO, company assigned to the tax number BE01955810546. The company FA. VANDORPE & CO is located at the address: NIEUWSTRAAT 126; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. VANDORPE & CO were not found.
The main activity of FA. VANDORPE & CO is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VANDORPE & CO is not available. You also can look at reviews of FA. VANDORPE & CO, open positions, location of FA. VANDORPE & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VANDORPE & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VANDORPE & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VANDORPE & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VANDORPE & CO, employees, financial statistics.