FA. VANDEVYVER

Contactgegevens FA. VANDEVYVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VANDEVYVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VANDEVYVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 208; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59299302 (+32-59299302) 59299302 (+32-59299302)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VANDEVYVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VANDEVYVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VANDEVYVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VANDEVYVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VANDEVYVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VANDEVYVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VANDEVYVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VANDEVYVER
Products information FA. VANDEVYVER

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FA. VANDEVYVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VANDEVYVER
(Get full report from official database of BE for FA. VANDEVYVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VANDEVYVER
Addition kinds of activities for FA. VANDEVYVER

5949. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
421399. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
20410110. roggebloem | Rye flour
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery

Werken bij FA. VANDEVYVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VANDEVYVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VANDEVYVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VANDEVYVER. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

 • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

 • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

 • cnc bediener (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

 • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

 • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

 • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

 • Strijk(st)er te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

 • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

  Type: Studentenjob

  COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

 • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

 • Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

 • Junior HR Assistent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VERSELE LAGA

  Type: Vaste Job

  Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

Zoek naar antwoorden van FA. VANDEVYVER in sociale netwerken
Look for responds of FA. VANDEVYVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VANDEVYVER. Laat een reactie achter voor FA. VANDEVYVER. FA. VANDEVYVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VANDEVYVER. Leave a respond for FA. VANDEVYVER. FA. VANDEVYVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VANDEVYVER op de google maps. Adres en contacten FA. VANDEVYVER
Location of FA. VANDEVYVER on the google maps. Address and contacts of FA. VANDEVYVER

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VANDEVYVER FA. VANDEVYVER: BBL | Xendis NV | FREDDY PIEREN | J.LUYCKX | I.N.P.R.E.S.

Other related companies as FA. VANDEVYVER: BBL | Xendis NV | FREDDY PIEREN | J.LUYCKX | I.N.P.R.E.S.

FA. VANDEVYVER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VANDEVYVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf FA. VANDEVYVER bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 208; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. VANDEVYVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VANDEVYVER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VANDEVYVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VANDEVYVER, openstaande posities, locatie van FA. VANDEVYVER op de kaart.

FA. VANDEVYVER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VANDEVYVER, company assigned to the tax number BE08191101074. The company FA. VANDEVYVER is located at the address: BRUGGESTRAAT 208; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. VANDEVYVER were not found.
The main activity of FA. VANDEVYVER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VANDEVYVER is not available. You also can look at reviews of FA. VANDEVYVER, open positions, location of FA. VANDEVYVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VANDEVYVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VANDEVYVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VANDEVYVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VANDEVYVER, employees, financial statistics.