FA. VANDERGUCHT

Contactgegevens FA. VANDERGUCHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VANDERGUCHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VANDERGUCHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GABRIELLESTRAAT 41; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23805664 (+32-23805664) 23805664 (+32-23805664)

Fax (fax): +32 (68) 530-34-72 +32 (68) 530-34-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VANDERGUCHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VANDERGUCHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VANDERGUCHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VANDERGUCHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VANDERGUCHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VANDERGUCHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VANDERGUCHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VANDERGUCHT
Products information FA. VANDERGUCHT

BTW identificatienummer (tax): BE05550811767
Ondernemingsnummer: 1175781250
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FA. VANDERGUCHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VANDERGUCHT
(Get full report from official database of BE for FA. VANDERGUCHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VANDERGUCHT
Addition kinds of activities for FA. VANDERGUCHT

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
329103. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
20110301. Schapen, van vlees geslacht op de site | Mutton, from meat slaughtered on site
32810400. Slate producten | Slate products
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal

Werken bij FA. VANDERGUCHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VANDERGUCHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VANDERGUCHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VANDERGUCHT. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

 • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

 • Sales assistant (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

 • Senior Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

 • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

 • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

 • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

 • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Mike Interieur

  Type: Vaste Job

  Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

 • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Montagewerk

 • Florist-Floriste (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: GARDESIGN

  Type: Flexijob

  Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van FA. VANDERGUCHT in sociale netwerken
Look for responds of FA. VANDERGUCHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VANDERGUCHT. Laat een reactie achter voor FA. VANDERGUCHT. FA. VANDERGUCHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VANDERGUCHT. Leave a respond for FA. VANDERGUCHT. FA. VANDERGUCHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VANDERGUCHT op de google maps. Adres en contacten FA. VANDERGUCHT
Location of FA. VANDERGUCHT on the google maps. Address and contacts of FA. VANDERGUCHT

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VANDERGUCHT FA. VANDERGUCHT: BANK VAN ROESELARE | JACOBS | Thesy (Résidence) | IMMOGY | J.C. WATERLOO KODOKAN

Other related companies as FA. VANDERGUCHT: BANK VAN ROESELARE | JACOBS | Thesy (Résidence) | IMMOGY | J.C. WATERLOO KODOKAN

FA. VANDERGUCHT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VANDERGUCHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550811767. Het bedrijf FA. VANDERGUCHT bevindt zich op het adres: GABRIELLESTRAAT 41; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. VANDERGUCHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VANDERGUCHT is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VANDERGUCHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VANDERGUCHT, openstaande posities, locatie van FA. VANDERGUCHT op de kaart.

FA. VANDERGUCHT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VANDERGUCHT, company assigned to the tax number BE05550811767. The company FA. VANDERGUCHT is located at the address: GABRIELLESTRAAT 41; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. VANDERGUCHT were not found.
The main activity of FA. VANDERGUCHT is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VANDERGUCHT is not available. You also can look at reviews of FA. VANDERGUCHT, open positions, location of FA. VANDERGUCHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VANDERGUCHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VANDERGUCHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VANDERGUCHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VANDERGUCHT, employees, financial statistics.