FA. VAN STEENWINKEL

Contactgegevens FA. VAN STEENWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN STEENWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN STEENWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAAK LEMMENSLAAN 40; 1980; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15612364 (+32-15612364) 15612364 (+32-15612364)

Fax (fax): +32 (15) 198-60-45 +32 (15) 198-60-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN STEENWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN STEENWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN STEENWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN STEENWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN STEENWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN STEENWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN STEENWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN STEENWINKEL
Products information FA. VAN STEENWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE06463226318
Ondernemingsnummer: 3189025878
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FA. VAN STEENWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN STEENWINKEL
(Get full report from official database of BE for FA. VAN STEENWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN STEENWINKEL
Addition kinds of activities for FA. VAN STEENWINKEL

281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
17519901. Aanhangsel aannemer | Framing contractor
28191015. Zwavel, hersteld of geraffineerd, incl. | Sulfur, recovered or refined, incl. from sour natural gas
28650105. azobenzeen | Azobenzene
51491104. Gist | Yeast
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij FA. VAN STEENWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN STEENWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN STEENWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN STEENWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

 • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

 • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

 • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

 • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

 • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DE KLOKKEPUT

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

 • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

 • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

 • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: SPAANS DAK

  Type: Flexijob

  Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van FA. VAN STEENWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN STEENWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN STEENWINKEL. Laat een reactie achter voor FA. VAN STEENWINKEL. FA. VAN STEENWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN STEENWINKEL. Leave a respond for FA. VAN STEENWINKEL. FA. VAN STEENWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN STEENWINKEL op de google maps. Adres en contacten FA. VAN STEENWINKEL
Location of FA. VAN STEENWINKEL on the google maps. Address and contacts of FA. VAN STEENWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN STEENWINKEL FA. VAN STEENWINKEL: BLANCKE | COIFFURE ILLUSION | FA. SANITO | D. BACKAERT | GUY BRIJS

Other related companies as FA. VAN STEENWINKEL: BLANCKE | COIFFURE ILLUSION | FA. SANITO | D. BACKAERT | GUY BRIJS

FA. VAN STEENWINKEL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN STEENWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463226318. Het bedrijf FA. VAN STEENWINKEL bevindt zich op het adres: JAAK LEMMENSLAAN 40; 1980; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. VAN STEENWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VAN STEENWINKEL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN STEENWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN STEENWINKEL, openstaande posities, locatie van FA. VAN STEENWINKEL op de kaart.

FA. VAN STEENWINKEL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN STEENWINKEL, company assigned to the tax number BE06463226318. The company FA. VAN STEENWINKEL is located at the address: JAAK LEMMENSLAAN 40; 1980; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. VAN STEENWINKEL were not found.
The main activity of FA. VAN STEENWINKEL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN STEENWINKEL is not available. You also can look at reviews of FA. VAN STEENWINKEL, open positions, location of FA. VAN STEENWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN STEENWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN STEENWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN STEENWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN STEENWINKEL, employees, financial statistics.