FA. SCHELDEMAN

Contactgegevens FA. SCHELDEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. SCHELDEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. SCHELDEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTENDESTRAAT 293; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50216328 (+32-50216328) 50216328 (+32-50216328)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. SCHELDEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. SCHELDEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. SCHELDEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. SCHELDEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. SCHELDEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. SCHELDEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. SCHELDEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. SCHELDEMAN
Products information FA. SCHELDEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FA. SCHELDEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. SCHELDEMAN
(Get full report from official database of BE for FA. SCHELDEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. SCHELDEMAN
Addition kinds of activities for FA. SCHELDEMAN

201302. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
22110507. Gabardine, katoen | Gabardine, cotton
25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
26720201. Adhesieve backed films, schuimen en folies | Adhesive backed films, foams and foils
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
79991119. Ski instructie | Ski instruction
87449902. Correctionele faciliteit | Correctional facility

Werken bij FA. SCHELDEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. SCHELDEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. SCHELDEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. SCHELDEMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

 • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

 • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

 • Assistent Productieleider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

 • Technisch Tekenaar (WEELDE)

  Regio: WEELDE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Leercontract

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Kelner (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van FA. SCHELDEMAN in sociale netwerken
Look for responds of FA. SCHELDEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. SCHELDEMAN. Laat een reactie achter voor FA. SCHELDEMAN. FA. SCHELDEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. SCHELDEMAN. Leave a respond for FA. SCHELDEMAN. FA. SCHELDEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. SCHELDEMAN op de google maps. Adres en contacten FA. SCHELDEMAN
Location of FA. SCHELDEMAN on the google maps. Address and contacts of FA. SCHELDEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. SCHELDEMAN FA. SCHELDEMAN: AUGUST VERMETTEN | Rosette | KARIM EXPORT | WILFRIED JORDENS | Daniel Jouvance

Other related companies as FA. SCHELDEMAN: AUGUST VERMETTEN | Rosette | KARIM EXPORT | WILFRIED JORDENS | Daniel Jouvance

FA. SCHELDEMAN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. SCHELDEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf FA. SCHELDEMAN bevindt zich op het adres: OOSTENDESTRAAT 293; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. SCHELDEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. SCHELDEMAN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. SCHELDEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. SCHELDEMAN, openstaande posities, locatie van FA. SCHELDEMAN op de kaart.

FA. SCHELDEMAN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. SCHELDEMAN, company assigned to the tax number BE03925933837. The company FA. SCHELDEMAN is located at the address: OOSTENDESTRAAT 293; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. SCHELDEMAN were not found.
The main activity of FA. SCHELDEMAN is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. SCHELDEMAN is not available. You also can look at reviews of FA. SCHELDEMAN, open positions, location of FA. SCHELDEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. SCHELDEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. SCHELDEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. SCHELDEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. SCHELDEMAN, employees, financial statistics.