Daniel Jouvance

Contactgegevens Daniel Jouvance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daniel Jouvance: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daniel Jouvance

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bo?te Postale 287; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 070 22 28 24; 070 22 54 65 (+32-070 22 28 24; 070 22 54 65) 070 22 28 24; 070 22 54 65 (+32-070 22 28 24; 070 22 54 65)

Fax (fax): 069 25 34 65 (+32-069 25 34 65) 069 25 34 65 (+32-069 25 34 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daniel Jouvance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daniel Jouvance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daniel Jouvance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daniel Jouvance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daniel Jouvance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daniel Jouvance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daniel Jouvance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daniel Jouvance
Products information Daniel Jouvance

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Daniel Jouvance zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Perfumery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daniel Jouvance
(Get full report from official database of BE for Daniel Jouvance)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daniel Jouvance
Addition kinds of activities for Daniel Jouvance

6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
33519906. Gewalste of getrokken vormen, nec, koper en koperlegering | Rolled or drawn shapes, nec, copper and copper alloy
35450101. Kalibers en verdelers | Calipers and dividers
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
60369901. Spaar- en leningverenigingen, niet federaal gecharterd | Savings and loan associations, not federally chartered
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij Daniel Jouvance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daniel Jouvance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daniel Jouvance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daniel Jouvance. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van Daniel Jouvance in sociale netwerken
Look for responds of Daniel Jouvance in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daniel Jouvance. Laat een reactie achter voor Daniel Jouvance. Daniel Jouvance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daniel Jouvance. Leave a respond for Daniel Jouvance. Daniel Jouvance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daniel Jouvance op de google maps. Adres en contacten Daniel Jouvance
Location of Daniel Jouvance on the google maps. Address and contacts of Daniel Jouvance

Andere gerelateerde bedrijven als come Daniel Jouvance Daniel Jouvance: SNEUKELHOEKJE | MIREILLE PANNEELS | ATEL.PROT.TRAVAIL & VIE | ELECTRIC FORCE BUILDING | Pr锚t Cash

Other related companies as Daniel Jouvance: SNEUKELHOEKJE | MIREILLE PANNEELS | ATEL.PROT.TRAVAIL & VIE | ELECTRIC FORCE BUILDING | Pr锚t Cash

Daniel Jouvance is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Daniel Jouvance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf Daniel Jouvance bevindt zich op het adres: Bo?te Postale 287; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Perfumery - Retail. Producten gemaakt in Daniel Jouvance zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Daniel Jouvance is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daniel Jouvance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daniel Jouvance, openstaande posities, locatie van Daniel Jouvance op de kaart.

Daniel Jouvance is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Daniel Jouvance, company assigned to the tax number BE09786865234. The company Daniel Jouvance is located at the address: Bo?te Postale 287; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Perfumery - Retail. Products created in Daniel Jouvance were not found.
The main activity of Daniel Jouvance is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Daniel Jouvance is not available. You also can look at reviews of Daniel Jouvance, open positions, location of Daniel Jouvance on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daniel Jouvance, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daniel Jouvance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daniel Jouvance, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daniel Jouvance, employees, financial statistics.