Pr锚t Cash

Contactgegevens Pr锚t Cash: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pr锚t Cash: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pr锚t Cash

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Ernest Rongvaux 9D; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 32 22 65 (+32-019 32 22 65) 019 32 22 65 (+32-019 32 22 65)

Fax (fax): 019 32 80 63 (+32-019 32 80 63) 019 32 80 63 (+32-019 32 80 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pr锚t Cash: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pr锚t Cash"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pr锚t Cash"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pr锚t Cash, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pr锚t Cash. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pr锚t Cash, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pr锚t Cash. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pr锚t Cash
Products information Pr锚t Cash

BTW identificatienummer (tax): BE02095886230
Ondernemingsnummer: 9907989501
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Pr锚t Cash zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pr锚t Cash
(Get full report from official database of BE for Pr锚t Cash)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pr锚t Cash
Addition kinds of activities for Pr锚t Cash

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
13890302. Bailing wells | Bailing wells
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
38290601. Tariefregisters, voor straatauto's, bussen, enz. | Fare registers, for street cars, buses, etc.
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification

Werken bij Pr锚t Cash: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pr锚t Cash: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pr锚t Cash. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pr锚t Cash. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van Pr锚t Cash in sociale netwerken
Look for responds of Pr锚t Cash in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pr锚t Cash. Laat een reactie achter voor Pr锚t Cash. Pr锚t Cash bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pr锚t Cash. Leave a respond for Pr锚t Cash. Pr锚t Cash on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pr锚t Cash op de google maps. Adres en contacten Pr锚t Cash
Location of Pr锚t Cash on the google maps. Address and contacts of Pr锚t Cash

Andere gerelateerde bedrijven als come Pr锚t Cash Pr锚t Cash: BBL | RUSTHUIS O.C.M.W. | MARTENS TRANSPORT NV | G. VANDEPUTTE/GEERT VANDEPUTTE | PURNALI-ROULIVE-SMOLDERS

Other related companies as Pr锚t Cash: BBL | RUSTHUIS O.C.M.W. | MARTENS TRANSPORT NV | G. VANDEPUTTE/GEERT VANDEPUTTE | PURNALI-ROULIVE-SMOLDERS

Pr锚t Cash is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pr锚t Cash, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02095886230. Het bedrijf Pr锚t Cash bevindt zich op het adres: Place Ernest Rongvaux 9D; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in Pr锚t Cash zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pr锚t Cash is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pr锚t Cash is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pr锚t Cash, openstaande posities, locatie van Pr锚t Cash op de kaart.

Pr锚t Cash is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pr锚t Cash, company assigned to the tax number BE02095886230. The company Pr锚t Cash is located at the address: Place Ernest Rongvaux 9D; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mortgages and loans. Products created in Pr锚t Cash were not found.
The main activity of Pr锚t Cash is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pr锚t Cash is not available. You also can look at reviews of Pr锚t Cash, open positions, location of Pr锚t Cash on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pr锚t Cash, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pr锚t Cash, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pr锚t Cash, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pr锚t Cash, employees, financial statistics.