FA. PLAIY GEBRS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FA. PLAIY GEBRS

Contactgegevens FA. PLAIY GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. PLAIY GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. PLAIY GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDGRACHTSTRAAT 19BA; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50789381 (+32-50789381) 50789381 (+32-50789381)

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. PLAIY GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. PLAIY GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. PLAIY GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. PLAIY GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. PLAIY GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. PLAIY GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. PLAIY GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. PLAIY GEBRS
Products information FA. PLAIY GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FA. PLAIY GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. PLAIY GEBRS
(Get full report from official database of BE for FA. PLAIY GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. PLAIY GEBRS
Addition kinds of activities for FA. PLAIY GEBRS

15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
20610200. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
36130206. Metering panelen, elektrisch | Metering panels, electric
36330101. Droogreinigingsmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Drycleaning machines, household: including coin-operated
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver
39990706. Gras, kunstmatig en bewaard | Grasses, artificial and preserved
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture

Werken bij FA. PLAIY GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. PLAIY GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. PLAIY GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. PLAIY GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

 • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

 • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

 • Process Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

 • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

 • Analist Microbiologie (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

  Type: Vaste Job

  In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

 • Junior programmeurs (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOFT NAERT

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

 • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

 • Account managers Abacus (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Abacus Networks

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

 • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FA. PLAIY GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of FA. PLAIY GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. PLAIY GEBRS. Laat een reactie achter voor FA. PLAIY GEBRS. FA. PLAIY GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. PLAIY GEBRS. Leave a respond for FA. PLAIY GEBRS. FA. PLAIY GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. PLAIY GEBRS op de google maps. Adres en contacten FA. PLAIY GEBRS
Location of FA. PLAIY GEBRS on the google maps. Address and contacts of FA. PLAIY GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. PLAIY GEBRS FA. PLAIY GEBRS: Griffioen H | BVBA CANIS | PIMKIE | INTERMARCH? | HUIS DE CASTOR

Other related companies as FA. PLAIY GEBRS: Griffioen H | BVBA CANIS | PIMKIE | INTERMARCH? | HUIS DE CASTOR

FA. PLAIY GEBRS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. PLAIY GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf FA. PLAIY GEBRS bevindt zich op het adres: ZANDGRACHTSTRAAT 19BA; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. PLAIY GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. PLAIY GEBRS is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. PLAIY GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. PLAIY GEBRS, openstaande posities, locatie van FA. PLAIY GEBRS op de kaart.

FA. PLAIY GEBRS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. PLAIY GEBRS, company assigned to the tax number BE07036987304. The company FA. PLAIY GEBRS is located at the address: ZANDGRACHTSTRAAT 19BA; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. PLAIY GEBRS were not found.
The main activity of FA. PLAIY GEBRS is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. PLAIY GEBRS is not available. You also can look at reviews of FA. PLAIY GEBRS, open positions, location of FA. PLAIY GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. PLAIY GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. PLAIY GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. PLAIY GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. PLAIY GEBRS, employees, financial statistics.