Griffioen H

Contactgegevens Griffioen H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Griffioen H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Griffioen H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Terneuzenlaan 37; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 259 06 86 (+32-09 259 06 86) 09 259 06 86 (+32-09 259 06 86)

Fax (fax): 09 259 06 86 (+32-09 259 06 86) 09 259 06 86 (+32-09 259 06 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Griffioen H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Griffioen H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Griffioen H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Griffioen H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Griffioen H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Griffioen H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Griffioen H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Griffioen H
Products information Griffioen H

BTW identificatienummer (tax): BE06902954101
Ondernemingsnummer: 5624969482
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Griffioen H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Griffioen H
(Get full report from official database of BE for Griffioen H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Griffioen H
Addition kinds of activities for Griffioen H

391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
513700. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
28990108. Wierook | Incense
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
38230100. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk
51720100. gassen | Gases
51999921. Zaagsel | Sawdust

Werken bij Griffioen H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Griffioen H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Griffioen H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Griffioen H. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van Griffioen H in sociale netwerken
Look for responds of Griffioen H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Griffioen H. Laat een reactie achter voor Griffioen H. Griffioen H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Griffioen H. Leave a respond for Griffioen H. Griffioen H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Griffioen H op de google maps. Adres en contacten Griffioen H
Location of Griffioen H on the google maps. Address and contacts of Griffioen H

Andere gerelateerde bedrijven als come Griffioen H Griffioen H: LAURENT RENÉ SPRL | FRITERIE YVETTE | INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE | ERIC DOBBELAERE | JAN LAENENS

Other related companies as Griffioen H: LAURENT RENÉ SPRL | FRITERIE YVETTE | INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE | ERIC DOBBELAERE | JAN LAENENS

Griffioen H is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Griffioen H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06902954101. Het bedrijf Griffioen H bevindt zich op het adres: Terneuzenlaan 37; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Griffioen H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Griffioen H is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Griffioen H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Griffioen H, openstaande posities, locatie van Griffioen H op de kaart.

Griffioen H is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Griffioen H, company assigned to the tax number BE06902954101. The company Griffioen H is located at the address: Terneuzenlaan 37; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in Griffioen H were not found.
The main activity of Griffioen H is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Griffioen H is not available. You also can look at reviews of Griffioen H, open positions, location of Griffioen H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Griffioen H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Griffioen H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Griffioen H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Griffioen H, employees, financial statistics.