INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE
Private companiesTransportation by Air • INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE

Contactgegevens INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 413; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 385 89 09 (+32-03 385 89 09) 03 385 89 09 (+32-03 385 89 09)

Fax (fax): +32 (68) 658-54-55 +32 (68) 658-54-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE
Products information INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE

BTW identificatienummer (tax): BE06807373046
Ondernemingsnummer: 5815032958
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE
(Get full report from official database of BE for INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE
Addition kinds of activities for INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE

805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
22530306. Lounging gewaden, breien | Lounging robes, knit
33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
62890300. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses

Werken bij INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE. Laat een reactie achter voor INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE. INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE. Leave a respond for INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE. INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE op de google maps. Adres en contacten INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE
Location of INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE on the google maps. Address and contacts of INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE: DELRUE PASCAL | M.C. PLAN | VTK BVBA | KSI AUTOMATION | TA CONTROL SYSTEMS NV

Other related companies as INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE: DELRUE PASCAL | M.C. PLAN | VTK BVBA | KSI AUTOMATION | TA CONTROL SYSTEMS NV

INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06807373046. Het bedrijf INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 413; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 101,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing. Producten gemaakt in INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, openstaande posities, locatie van INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE op de kaart.

INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, company assigned to the tax number BE06807373046. The company INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE is located at the address: Turnhoutsebaan 413; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 101,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobiles and trucks - Washing. Products created in INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE were not found.
The main activity of INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE is not available. You also can look at reviews of INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, open positions, location of INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEURREINIGING SOFT & SHINE, employees, financial statistics.